Abazović: Nikšić na pravom putu da ponovo bude najznačajnija pogonska snaga privrede

Raduje nas što za Nikšić možemo reći da je na pravom putu da ponovo bude najznačajnija pogonska snaga privrede cijele države - naveo je odlazeći premijer Dritan Abazović povodom Dana opštine Nikšić.

On je, čestitajući ovaj dan predsjedniku opštine Marku Kovačeviću, predsjedniku Skupštine opštine Nemanji Vukoviću, odbornicama i odbornicima, građankama i građanima Nikšića, naveo da ovaj grad u korak sa novim zahtjevima održivog razvoja već predstavlja oslonac u razvoju tehnologije obnovljivih izvora energije.

“Obnova baznog proizvodnog procesa u starim fabričkim pogonima i otvaranje novih, diverzifikacija privredne djelatnosti, obogaćena turistička ponuda, redovno održavanje i snaženje infrastrukture – pravac je u kom nastavljamo zajednički da djelujemo. Kruna dosadašnjih djelovanja, svakako su festivali muzike, dramske umjetnosti, pjesništva i sportske manifestacije, koje je stvorilo područje izvanredne duhovne i privredne tradicije”, naveo je Abazović.

U proteklom, izuzetno zahtjevnom periodu, lokalna samouprava u Vladi imala je svog iskrenog partnera, što očekujem da će se nastaviti i u budućnosti.

“Siguran da ćemo nastaviti da razvijamo i sprovodimo u realnost viziju bogatog i prosperitetnog grada, još jednom svm građankama, građanima i predstavnicima lokalne samouprave čestitam najznačajniji Dan opštine”, kazao je Abazović.

Preuzmite našu aplikaciju

NAJNOVIJE

Udes u Bijelom Polju, nema povrijeđenih

Do udesa je došlo oko 20.30 časova, kada su se sudarila dva vozila bjelopoljskih registarskih oznaka.

Terzić o sukobu Adžića i Rmandića: Svi koji su...

Apsolutno me ne zanima. Neka komentarišu i nevladine organizacije i mediji nakon ovoga šta god hoće. Mene...

Ženu 17 godina držali u zatočeništvu, ljekari UKC-a RS...

Žena, koju su navodno članovi njene porodice godinama držali u zatočeništvu, primljena je u UKC 12. septembra...

Gazdić: Poglavlje 27 zatvaramo u 2025. godini

Naš najveći izazov u pregovaračkom procesu sa Evropskom unijom je usvajanje briselskih standarda iz oblasti zaštite životne...

Terzić: Abazović i Kovač došli na lice mjesta nakon...

On tvrdi da je uviđaj bio završen prije nego su došli. " Dok ne...

NAJČITANIJE

guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pregledajte sve komentare