test

Bošković: Sve što se dešava povodom prijetnji ruskog teroriste Podznjakova posljedica rasula u bezbjednosnom sektoru

Standard

01/04/2022

15:12

Sve što se dešava ovih dana, povodom prijetnji ruskog teroriste Podznjakova i njegove terorističke organizacije Muška država, posljedica je totalnog rasula u kojem se nalazi bezbjednosni sektor, sa posebnim akcentom na Agenciju za nacionalnu bezbjednost i Dejana Vukšića, ocijenio je poslanik Demokratske partije socijalista (DPS) Predrag Bošković.

Na mejl adrese Vlade Crne Gore, Ministarstva unutrašnjih poslova, kao i na jedan od mejlova Glavnog grada danas je stigla prijeteća poruka koju potpisuje organizacija “Muška država” na čijem čelu se nalazi ruski esktremista Vladislav Pozdnjakov, koji je nedavno boravio u Crnoj Gori.

Naime, u poruci su navedeni zahtjevi ove organizacije, a koji se odnose na promjenu vlasti u Crnoj Gori i promjenu rukovodstva u ANB-u. U prijetećem mejlu stoji i da će u slučaju neispunjavanja zahtjeva “sve škole biti dignute u vazduh”.

Bošković je rekao da su već duže vrijeme upozoravali da su službe bezbjednosti izbušene, izložene uticaju trećih strana, a da je ANB stavljena u funkciju ostvarivanja interesa “srpskog sveta”.

– Događaji ovih dana direktna su posljedica takvog stanja stvari, za koji je dominantno zaslužan sam Vukšić. Pitanjem bezbjednosti ne mogu se baviti samoprozvani stručnjaci, ruka pravde i lica koja služe interesima drugih država, već dokazani i provjereni profesionalci, patriote, stručni u svom poslu – naveo je Bošković na Tviteru.

Izvor (naslovna fotografija):

Predrag Bošković

Ostavite komentar

Komentari (0)