test

Bošković: Kad galamite, tada vas je najviše strah, ovog puta – od izbora

Standard

24/09/2022

19:30

''Ne brinite, ruski plaćenici, za razliku od vas ja vama ne prijetim. Jer, teško je prijetiti onima koje javnost pamti po bježaniji na koljenice u ''Kristal'' - takvi na kraju, prijetilo im se ili ne, uvijek sami uteknu. A kada galamite - kao sada - tada vas je najviše strah. Ovog puta - od izbora. A ja vam poručujem - doći će brže nego što mislite'', poručio je član Predsjedništva i poslanik DPS-a u Skupštini Crne Gore Predrag Bošković u odgovoru na saopštenje Demokratskog fronta.



“Lijepo je što DF već sada najavljuje uticaj na pravosuđe tako što će pohapsiti političke neistomišljenike – no, mi drugo nijesmo ni očekivali. Neke frustracije su trajno neizlječive. Ali nećete vi nikoga hapsiti – nego je bolje pripazite se šta se vama sprema. Naročito znajući da se već uveliko govori o nekim izvještajima koji upućuju na to da ste dobijali novac 2016. i 2018. godine. Sve smo to mi znali i na vrijeme upozoravali, a najzad na to sada ukazuju i najrelevantnije organizacije na svijetu”, dodaje Bošković u saopštenju.

“Kao svjedok vremena, potvrđujem da su predstavnici države u doba obnove nezavisnosti sarađivala sa ruskim zvaničnicima. Kao i sa zvaničnicima stotina drugih zemalja. Samo postoji jedna razlika u odnosu na slučaj Demokratskog fronta – Rusija tada nije sprovodila zločinačke ratove, niti je Crnoj Gori željela da određuje kuda će ići, niti smo od nje dobijali novac za izdaju i rušenje sopstvene države. Za te je stvari Moskvi bio i ostao namijenjen isključivo Demokratski front sa njegovim satelitima”, zaključuje se u saopštenju.

Izvor (naslovna fotografija):

Predrag Bošković

Ostavite komentar

Komentari (0)