test

Čelanović: Cirkus u našem malom gradu

Standard

13/04/2021

16:23

Predsjednik OO SD Kotor Miloš Čelanović poručio je da izgleda narod Crne Gore jedino odahne malo vikendom, odnosno kad “eksperti” ne idu na posao! On ističe da kada dodje ponedeljak cirkus može da krene.

“Premijer kao glavni cirkuzant počinje da zabavlja narodne mase,a vlasnici štampanih novina i portala počnu trljati ruke, jer eto materijala koji sam dolazi na objavu bez po’muke”, navodi u saopštenju.

Čelanović naglašava da juče smo imali priliku gledati prezentaciju mješavine nemoći,laži,povrijeđenih sujeta i paranoje u samo par sati.

“Ta predstava završena je neuspješno,odnosno bez ikakvog dogovora predstavnika dvije grane vlasti. A taman su počeli da se slažu (lako se dogovoriše da u malom selu Javljen URA skoči sa 0 do 28 glasova). To je pravi demokratski dogovor-URA za demokratiju”, dodaje on.

On smatra da imamo krizu praktično svakog segmenta jednog društva i države.

“Tu su parlamentarna kriza,kriza Vlade,politička kriza,finansijska i ekonomska kriza,kriza društva-odnosno nikad radikalnije podijeljeno društvo,epidemiološka kriza itd. Sve to trebaju da riješe samoproklamovani eksperti koji su i napravili ovu konfuziju,a za to da im u parlamentu daju podršku oni koji ih najviše kritikuju”, opominje Čelanović.

Zatim je poručio akterima vladajuće većine da, kako on kaže, rašire svoj šator na nekom drugom mjestu.

“Ekspertima” bi pozavidio i Monty Python (ili sto bi ministarka četri resora rekla Монти Пајтон). Gospodo iz Vlade u pokušaju,gradjani su umorni od svega gore navedenog. Molimo vas, raširite svoj šator za cirkus na nekom drugom mjestu,a Crnu Goru pustite da živi i razvija se onako kao samo Ona to zna:slobodno, građanski, evropski i svjetski”, sugeriše Predsjeednik OO SD Kotor.

I na kraju, dodaje,  se sjetih jedne pjesme (ne znam autora) a i bio sam klinac kad je bila aktuelna.”kad će taj petak!?”

Ostavite komentar

Komentari (0)