test

Cetinjska URA sjutra predaje listu sa 33 kandidata

Standard

07/11/2021

15:10

Glavni odbor GP URA potvrdio je listu od 33 kandidata za odbornike uoči 5. decembra i lokalnih izbora u Prijestonici Cetinje.



” Predstavićemo listu čiji će značajan dio činiti nova lica, osobe koje su na Cetinju i u Crnoj Gori prepoznate kao ostvareni pojedinci u svojim strukama, ali i nepotkupljivi borci za građansku, evropsku i ekološku Crnu Goru”, navode iz URE.

Cetinjska URA sjutra će predati listu od 33 kandidata za odbornike, a na njoj će se, kako su rekli u toj partiji, naći više novih lica koja su ostvarena u svojim strukama i prepoznata od strane lokalne zajednice.

Među kandidatima za odbornike, između ostalih, naći će se direktor Doma zdravlja Cetinje Marko Radović, direktor Nacionalnog parka Lovćen Vladimir Martinović, diplomirani dramski umjetnik Đorđe Jovićević, ekonomistkinja i potpredsjednica cetinjske URE Vladana Lompar, predsjednik cetinjske URE Slavko Šole Janković, pravnica Ksenija Borozan, filmski i tv reditelj Gojko Berkuljan, finansijski menadžer Božidar Turčinović, savjetnik potpredsjednika Vlade za bezbjednost Filip Adžić, ekonomista i funkcioner nekadašnjeg LSCG Vojislav Gazivoda, advokat i potpredsjednik cetinjske URE Petar Martinović, odbornica i magistrand crnogorskog jezika i književnost Jovana Radović, vatrogasac Marko Popović, potpredsjednica cetinjske URE Marina Martinović, preduzetnik Ivan Marković i savjetnik potpredsjednika Vlade za medije Miloš Perišić.

Cetinjska URA će nosioca, raspored i slogan liste predstaviti sjutra na konferenciji za medije povodom predaje liste.

Izvor (naslovna fotografija):

GP URA

Ostavite komentar

Komentari (0)