test

Crnogorski obraz: Katnić da uhapsi nezvane goste koji u Nikšiću kupuju ljude i siju strah

Standard

24/01/2021

17:00

NVO Crnogorski obraz pozvao je SDT i Milivoja Katnića da reaguje na podnešene prijave policiji u Nikšiću i Podgorici i da, kako navode, -po hitnom postupku pohapsi i procesuira gospodu koja u Nikšiću rovari i kupuje ljude, jer od njih Nikšićani žive u strahu svih ovih dana.-

Kako poručuju u saopštenju, crnogorski Nikšić je ovih dana, u duhu dobrog domaćina, ugostio neznajući ko su, osobe koje mu rade o glavi.

Ti nezvani, dodaju, i nedobronamjerni gosti Nikšića su:

1. Milan Nikolić – Generalni sekretar AMSS;
2. Vlada Mandić – bivši rukometaš, odbornik srbijanske SNS stranke u Beogradu i sin ˝ čuvenog ˝ Momčila Mandića bivšeg funkcionera iz Republike Srpske;
3. Predrag Rajić – poslanik SNSa iz Novog Sada i glavni zagovarač SRPSKOG SVETA
4. Igor Dodik iz Laktaša, sin Milorada Dodika jednog od finansijera vesele Srpske družine u Crnoj Gori;
5. Vladislav Dajković – dojučerašnji Crnogorac, a sad Srbijanac i izdajnik, predstavnik jednog od finansijera iz Banja Luke, aktuelnog gradonačelnika Banja Luke Draška Stanivukovića.

“Što bi naš narod kazao, sve moj do mojega. Ulicama Nikšića i dalje krstari crni Hamer Beogradskih oznaka, Tojote i Škode oktavije niških i lozničkih registarskih oznaka, kao i Audiji bosanskih registarskih oznaka”, saopšteno je iz NVO Crnogorski obraz.

Do sada kako se priča, dodaju u saopštenju, u Nikšić je ova družina unijela i raspodijelila oko 1.500.000 eura za razne markentiške poslove i kupovinu glasova, a planirano je još sredstava da se unese iz Srbije – Beograda.

Od, kako kažu, famozne firme Jovanjica nadomak Beograda, čija nelegalna proizvodnja za koju zna cijela Evropa, služi Srbiji za ostvarivanje geopolitičkih ciljeva.

“Sada im je cilj Crna Gora jer su Kosovo izgubili i moraju ga priznati kao državu u narednih par mjeseci. Nema više Trampa pa vesela srbijanska vlast neće moći da radi šta im je volja. Gubitak Kosova žele da nadomjeste pripajanjem Crne Gore, na isti način kao i 1918 uz pomoć crnogorskih izdajnika. Vaskrsnula je matrica najvećeg Crnogorskog krvnika Nikole Pašića, a izvođači radova su neki novi moderni momci u liku Marka Dakića. Žalosno i tužno, ali…”, ocijenili su iz NVO Crnogorski obraz.

Crna Gora je, dodaju, jednom pretrpjela izdaju i prodaju od svojih odrođenih sinova, ali ovi novi momci koji planiraju novu izdaju i prodaju Crne Gore neka se zapamti 1918. nikad više.

Izvor (naslovna fotografija):

Ostalo je nepoznato zašto je Mladenović došao u Nikšić budući da nije prepoznat kao marketinški stručnjak niti kao stručnjak za sređivanje baze birača, osim ako nije imao neki specijalni zadatak po uzoru na protest opozicije ,,1 od 5 miliona”. Prisustvo bezbjednosno interesantnih osoba, lica iz kriminalnog miljea i sa njima povezanih biznismena ukazuje da je i takav scenario mogu

Ostavite komentar

Komentari (0)