test

Danilović: Đeljošaj podiže vatru i oganj tamo gdje bi se pristojan čovjek stidio

Standard

25/02/2021

11:22

Predsjednik Opštine Tuzi, Nik Đeljošaj podiže vatru i oganj tamo gdje bi se pristojan čovjek stidio - saopštio funckioner Ujedinjene Crne Gore, Goran Danilović komentarišući dešavanja u Tuzima gdje je Đeljošaj sa građanima blokirao grad zbog pokušaja zatvaranja ugostiteljskih objekata.



Danilović je ocijenio da zloupotreba zdravlja ljudi u političke svrhe i ciljeve može biti strašna i očekuje od Vlade da postupi mudro i staloženo.

– Dajući sebi na značaju koji nema, Đeljošaj pokušava da se izlideriše kod albanskog stanovništva koje je kao i ostali građani Crne Gore često zbunjeno kontroverznim odlukama u vezi sa anti-kovid politikom. Tražimo od Vlade da odmjereno i mudro reaguje na ovu provokaciju koja je samo jedna u nizu od strane Đeljošaja, a kojima se, izuzev jeftinog i primitivnog ličnog marketinga predsjednika opštine Tuzi, ništa ne postiže – kazao je Danilović.

On navodi da Albanci i ostali građani Tuzi podjednako pate od posledica korone kao i svi u Crnoj Gori “ali se mora imati u vidu da je njihov prvi čovjek spreman da te iste građane gurne kao štit ispred sebe i svoje potrošene, bukadžijske politike”.

– Ako se to ima u vidu onda će izlaz biti jednostavan. Nezadovoljan odjekom svojih marketinško-nacionalističkih akcija Đeljošaj pokušava da usmjeri reflektore pažnje na sebe, da pobuni sunarodnike i otvori neku političku krizu tamo gdje je nema. Pošto čovjek želi da bude i vođa i ljekar dijela ljudi, pošto ima namjeru da ih liječi nacionalnim ponosom od Kovida-19, tu namjeru treba učiniti javnom pa će razobličen ubrzo shvatiti da neće biti nikoga da ga prati – navodi Danilović.

Ostavite komentar

Komentari (0)