test

DF: Edi je bio najbolji drug sa Milivojem Katnićem

Standard

13/11/2017

13:10

Nastup Milivoja Katnića formulisan kroz nevaspitano i na momente primitivno saopštenje, u kojem se prijeti ministru inostranih poslova Ruske Federacije Sergeju Lavrovu, doživljava kao agoniju specijalnog državnog tužioca uhvaćenog u mreži sopstvenih laži, saopšteno je iz predsjedništva Demokratskog fronta.

 

U DF-u smatraju da je upravo saopštenje Milivoja Katnića u kojem on traži da Rusija ispuni “međunarodne obaveze”,  dokaz da je on na saslušanju Milana Kneževića, “prijetio Sergeju Lavrovu i Sergeju Šojguu, upućujući im psovke i neartikulisane krike koji su odlijegali hodnicima tužilaštva”.

Zato u DF-u još jednom javno pitaju  ko je organizator državnog udara, Širokov ili Šišmakov, jer je, kako navode u tom političkom savezu, nakon odgovora ministra Lavrova “jasno da jedan čovjek istovremeno ne može imati dva identiteta, osim u optužnici Milivoja Katnića”.

Oni su tražili i fotografije na kojima se vide Andrija Mandić i Milan Knežević sa Širokovim-Šišmakovim, kao i prisluškivane razgovore dvojice lidera DF-a sa istom osobom, jer “nije dovoljan dokaz da je Edi njihov drug”.

“Ali izgleda koliko god je Edi bio naš drug po tvrdnjama druga Sinđe, očito je najbolji drug bio sa Milivojem Katnićem. Upravo je svjedok saradnik izjavio da je Edi imao svoje ljude u tužilaštvu, policiji i sudstvu, tako da mi više nemamo dilemu da je Milivoje Katnić bio najbolji Edijev drug. Ništa je drugarstvo Edija i Sinđe, prema drugarstvu Edija sa Milivojem, koji ne samo što je izdao DF, nego je izdao i Edija”, navodi se u saopštenju.

Ovakvu optužnicu, kako su nveli iz DF-a, niko nije mogao sastaviti osim osobe koja je svakodnevno bila na vezi sa Edijem.

“Ta osoba je znala  detalje “genijalnog” plana,  a to ne može biti niko drugi osim Milivoja Katnića, koji je kao deklarisani rusofil pristao da radi za interese panslavizma, a onda je dan uoči državnog udara izdao Rusiju, DF i našeg Edija. Zato donekle i razumijemo što Milivoje i Sinđa nikako da usklade svoje priče, pošto je intenzitet terapije koju dnevno uzimaju različit, tako da nama ostaje da konstatujemo kako je Rusija odlično prošla, jer je Cisko Kid iz Bajramovice sa svoja dva pištolja mogao da je izgori, samo da mu je Edi još jednom rekao”, kazali su u DF-u.

Ostavite komentar

Komentari (0)