test

DPS: Lažna prijava Vesne Bratić odraz političkog revanšizma, neuspjeli pokušaj napada na ugled i čast Sanje Damjanović

StandardIT

04/06/2021

11:40

Najbahatija i najnesposobnija Vlada svih vremena, suočena sa činjenicom da ni šest mjeseci od formiranja nema nikakve rezultate, štaviše suprotno – na svakom koraku izaziva zgražavanje i skandale – riješila je da u borbi protiv svoje neučinkovitosti upotrijebi revanšizam, saopštili su iz DPS.

Tako je kako ističu:

“Vesna Bratić, u čijim se resorima nižu skandali – od skaradne nacionalističke indoktrinacije do stihijskog partijskog udomljavanja besprizornih osoba koje u slobodno vrijeme maltretiraju novinare – riješila da pokrene sezonu krivičnih prijava protiv funkcionera bivše vlasti”.

“Na veliko razočarenje pomenute ministarke: svi navodi iz krivične prijave su neosnovani i tendenciozno smišljeni za diskreditaciju jedne od najuglednijih ličnosti na političkoj sceni Crne Gore, uglednog naučnog radnik, dr Sanje Damjanović, što će, naravno, sve biti dokazano u pravosudnom postupku”, navode iz ove partije.

“Jadno je i tužno što se u pokušaju nanošenja štete bivšoj ministarki nauke, dr Sanji Damjanović, namjerno kompromituje high-level SEEIIST projekt, koji je Crnoj Gori trebalo da donese investiciju od preko 250 miliona eura. Za osmišljavanje i realizaciju ove ideje najveću zaslugu imala je upravo bivša ministarka Damjanović. Napominjemo da je međunarodna konferencija bila organizovana u skladu sa međunarodnim standardima i uz poštovanje svih propisa, što i podnosioci prijave vjerovatno znaju, iako se nadaju da će im klevete pomoći da isplivaju na površinu jer su na samom dnu povjerenja kod građana”.

“Oni koji su se upustili u ovakvu sramnu rabotu, za sve lažne navode i lažno prijavljivanje će morati da odgovaraju. Ugled, reputaciju i kredibilitet koji je Sanja Damjanović izgradila blistavom karijerom, niko neće moći da naruši lažima i podmetačinama, pa ni pojedini mediokriteti sadašnje vlasti, koji su se pon-adali da je napad zaista najbolja odbrana”,zaključuju iz Demokratske partije socijalista Crne Gore.

Ostavite komentar

Komentari (0)