test

Dukaj: Nikšić ima sve predispozicije da dostigne nivoe velikih evropskih gradova

Standard

18/09/2022

11:14

Ministar javne uprave, Maraš Dukaj čestitao je predsjedniku Opštine Nikšić, Marku Kovačeviću i predsjedniku SO Nikšić, Nemanji Vukoviću Dan opštine Nikšić.



“Koristim priliku da vama, građankama i građanima opštine Nikšić, ispred Ministarstva javne uprave i u svoje lično ime uputim najsrdačnije čestitke povodom 18. septembra, Dana opštine.

Nikšićani sa puno razloga i ponosa obilježavaju 18. septembar kao simbol slobodarstva i antifašizma. Valorizacijom brojnih prirodnih bogatstava kojima raspolaže grad pod Trebjesom, učinice ovu opštinu još atraktivnijom za razvoj privrede i preduzetništva, kroz otvaranje novih radnih mesta i bolji život građana. Nikšic, kao studentski i industrijski centar, ima sve predispozicije da dostigne nivoe velikih evropskih gradova”, naveo je Dukaj u čestitki.

Ministarstvo javne uprave nastavlja, dodaje Dukaj, sa podrškom opštini Nikšić u uspostavljanju efikasne i ekonomične javne uprave koja mora biti okrenuta ka građaninu i kreirana po njegovoj mjeri.

“Sa jasnim uvjerenjem da će Nikšić nastaviti svoj razvoj u kontinuitetu, još jednom vam čestitam Dan opštine”, kazao je Dukaj.

Izvor (naslovna fotografija):

Maraš Dukaj; Vlada CG

Ostavite komentar

Komentari (0)