test

Ko je Darka Ćosović: Precrtala glasačke listiće i prekinula glasanje u Šavniku

Standard

27/11/2022

13:29

Saga sa izborima u Šavniku se nastavlja. Ni nakon šestog puta, glasači nijesu mogli da ostvare svoja biračka prava zbog postupaka članova biračkih odbora iz redova koalicije ''Za budućnost Šavnika''. Osim što glasačima nijesu dozvoljavali da glasaju članica biračkog odbora iz te koalicije, Darka Ćosović, prekinula je današnje glasanje na biračkom mjestu u zgradi Opštine Šavnik tako što je precrtala glasačke listiće.

Ćosović ima već zavidan politički staž u Demokratskom frontu i Novoj srpskoj demokratiji, gdje duži niz godina pokriva mjesto sekretarice u njihovom Opštinskom odboru u Nikšiću.

No, to nije sve .

Kao nagradu za dobro odrađen posao u lokalnom odboru DF-a u Nikšiću, Ćosović je nagrađena i novim zaposlenje u EPCG, gdje je zaposlena od strane Milutina Đukanovića u Call centru tog preduzeća.

Ćosović je danas, nakon sat i po vremena od otvaranja biračkih mjesta, prekinula glasanje u Šavniku, tako što je precrtala glasačke listiće.

Izvor (naslovna fotografija):

Ilustracija,glasanje u Šavniku: RTCG

Ostavite komentar

Komentari (2)

Micko

28 Nov. at 19:14

Da mi je neko prije 10 godina rekao da ce na vlast Doci cetnici, klerofasisti, i popovi crkve Srbije ne bude h vjerovao, nažalost imamo to prilike vidjeti, pobjedu Cetnika u Pg su donijeli onaj polusvijet bez zuba i skoče sa periferije Pg koji ju su masovno dosli u Pg i sve im je pruzeno, i opet im ne valja, tuga do neba, ljudi koje su popovi zarazili virusom Svetosavlja i srpstva!

Kika

27 Nov. at 14:00

To je demokratija koju nam nudi DF.
Njihivi turist birači mogu da glasaju ali oni koji nijesu za njih ne mogu.
Nijedno glasanje u CG nece biti regularno, jer to nece dati DF. Zbogom regularni izbiri, a kukali su od DPS-a.

0

27 Nov. at 23:49