test

Konjević vratio fotografiju Predraga Boškovića u hol bivših Ministara odbrane, koju je Injac uklonila (FOTO)

Standard

07/06/2022

15:30

Ministar odbrane Raško Konjević vratio je fotografiju bivšeg crnogorskog ministara odbrane i aktuelnog poslanika Demokrateke partije socijalista Predrag Bošković na mjesto gdje se mogu vidjeti portreti svih bivših šefova odbrane, a koju je tokom svog mandata uklonila nekadašnja ministarka Olivera Injac.

Fotografijama iz hola zgrade Ministarstva odbrane na kojoj se mogu vidjeti portreti svih bivših šefova odbrane, Konjević je dodao i sliku bivše ministarke odbrane Olivera Injac.

Bošković je tu funkciju obavljao od 2016., dok je Injac preuzela dužnost ministarke 8. decembra 2020. tada navodeći da će prioritet biti nastavak reformi odbrambenog sistema u pravcu konsolidovanja demokratskih procesa.

Istu je predala nedavno novom ministru Rašku Konjeviću koji je na ovaj način ispoštovao zakon ali i kolege.

Podsjetimo, bivša ministarka odbrane Olivera Injac, tokom mandata uspjela je da ukloni sliku Predraga Boškovića sa zida bivših Ministara odbrane, što je prokomentarisano kao svojevrsni skandal.

Fotografij na kojoj nema Boškovića

Izvor (naslovna fotografija):

grafija gdje je vraćena slika Boškovića i dodata Injac

Ostavite komentar

Komentari (4)

VojoS

07 Jun. at 21:04

Mi smo stvarno, nažalost, banana država kad je Injac mogla biti ministrica odbrane i ona kreatura Bratićka ministrica „četiri resora. Da li to znači da svako može biti sve. Da.

Pomoracnkcg

07 Jun. at 18:52

I obavezno da na sud olivera plati vožnje đavonikija(joanikija) HELIHOPTEROM i vesna da plati one otkaze zbog kojih su mnogi ostali na ivici egzistencije

Pomoracnkcg

07 Jun. at 18:49

U ovom postupku ja bih i OLIVERI i VESNI napisao pravni i ljudski savjet ~ ili da mogu otići na jednodnevno karanje SA PEĐOM uz pismenu saglasnost supruga ili da se sretnu sa Žanom Milačić da ih ona savjetuje a i da traže od PEĐE da im stavi autogram po tijelu đe god imaju botoksa

piperka

07 Jun. at 18:02

Kako samo ludače kao Injac i Bratićka postadoše ministarke? Obje je SPC liječila pa ih na terapiju poslala u Vladu a trebalo je u Dobrotu ili i u BG u “Laza Lazarević”.

0

07 Jun. at 19:36