test

Medojević: “Berane sad” je projekat obavještajnih službi SAD i UK

Standard

08/03/2022

16:07

Građani Berana moraju da znaju da su Zdravko Krivokapić i Milojko Spajić projekat obvještajnih službi Sjedinjenih Američkih Država i Ujedinjenog kraljevstva i da moraju da se u ovom globalnom sukobu svrstaju protiv Rusije, saopštio je predsjednik Pokreta za promjene Nebojša Medojević.

“Njihova Vlada je proglasila ambasadora Srbije i ambasadora Rusije za persone non grata! Pored toga što su lopovčine i šverceri cigareta, Krivi i Spajić su se pokazali kao vojnici antisprskog i antipravoslavnog projekta globalne duboke države”, navodi Medojević.

Kako je istakao, samo DF je ostao principijelni i dosledni borac za pravu istinsku tradicionalnu Crnu Goru i pozvali sve na neutralnost i nemiješanje u rat u Ukrajini.

“Vlada Krivokapića i Spajića je uvela sankcije Rusiji, uvela zabranu leta ruskim avionima preko teritorije Crne Gore, proglasila ambasadora Rusije i Srbije kao persone non grata, smijenila ministra Leposavića, prevarila patrijarha SPC i odbili potpisivanje Temeljnog ugovora, učestvovala u švercu cigareta i kokaina, nezakonito zadužila zemlju za 750 miliona eura. Svaki glas za “Berane sad” je glas za mafiju Mila Đukanovića i DPS. Novac koji ovih dana dijele aktivisti “Berane Sad” je krvavi novac od šverca cigareta i droge. Nema razlike u odnosu na prljave pare koje su aktivisti DPS-a dijelili građanima Beranama na prethodnim izborima. Iste su to pare i ista politika. Samo DF oslobađa”, poručuje Medojević.

Izvor (naslovna fotografija):

Nebojša Medojević

Ostavite komentar

Komentari (0)