test

Muratović ispričao kako mu je prijetio član Demokrata

Standard

12/08/2020

20:14

Sin beranskog imama Faris Muratović potvrdio je saznanje CdM-a da mu je danas tokom dana prijetio član Demokratske Crne Gore Marko Babić, koji je vlasnik preduzeća Viktorija koje iznajmljuje autobuse Demokratama za političku kampanju.



On je u izjavi za CdM objasnio šta se zapravo dogodilo.

“Danas u popodnevnim časovima, svojim vozilom kretao sam se kroz naselje Hareme gdje su crtani grafiti uvredljivog sadržaja, gdje se između ostalog nalazi i kuća u kojoj živim. Ispred mene se kretao autobus koji je vršio promociju u ime Demokrata i zaustavljao se kod određenih objekata u naselju. Kada je autobus htio da se zaustavi, ja sam upalio signalizaciju za preticanje i obišao autobus. Nakon toga,  zazvonio mi je telefon a poziv je dolazio od Babića.

 Pitao me je  zašto zaustavljam njegove autobuse i da on zna gdje ja živim i ko sam i da ćemo se naknadno vidjeti. Ja sam mu na to kazao na da ga ne poznajem, ali da sam spreman da se vidim sa njim.  O ovom događaju postoji zvanična izjava koju sam danas dao u prostorijama CB Berane”, rekao je Muratović za CdM.

Muratović se nalazi na poslaničkoj listi Bošnjačke stranke.

Demokrate u susret ovim izborima vode kampanju Mir je naša nacija, ali se nakon ovoga postavlja pitanje, da li su pali već na prvom ispitu nakon ovog događaja.

Podajetimo da su Demokrate prije nekoliko dana osudile nacionalističke poruke koje su osvanule u Beranama na kući jedne muslimanske porodice.

Izvor: CDM
Izvor (naslovna fotografija):

Marko Babić

Ostavite komentar

Komentari (0)