test

Otvorena i treća kancelarija pokreta Svi za naš GRAD, za naselja Stari aerodorm i Konik

Standard

25/09/2022

09:55

Sinoć je, u prisustvu brojnih građana, otvorena treća kancelarija pokreta ''Svi za naš GRAD – dr Ivan Vuković'' za naselja Stari aerodrom i Konik.



Poručujući da talas sjajne energije koja prati pokret “Svi za naš GRAD” nastavlja da se širi Podgoricom, nosilac liste, dr Ivan Vuković, istakao je da su, nakon Zagoričana i gradjana iz centra, i stanovnici Starog aerodroma i Konika dobili kancelariju u kojoj se mogu informisati o svim aktivnostima pokreta.

Sa otvaranja
Sa otvaranja

“I ova kancelarija je otvorena u fantastičnoj atmosferi i pred velikim brojem naših sugrađana, ljudi zadovoljnih zbog svega onoga što je gradska uprava uradila u ovom dijelu grada u protekle četiri godine i apsolutno uvjerenih u to da ćemo skupa postići još više u narednom periodu. Ja sam lično ohrabren nakon fenomenalne konvencije koju smo imali, nakon predaje naše liste se preko 25.000 potpisa podrške i uvjeren sam da ćemo imati najbolju kampanju koja dosada viđeno u Crnoj Gori, kampanju koja će rezultirati velikom pobjedom naše Podgorica 23. oktobra. Nastavljamo dalje, svi za naš grad”, izjavio je Vuković.

Izvor (naslovna fotografija):

Svi za naš grad

Ostavite komentar

Komentari (0)