test

SDP Cetinje: Crkvena omladina opet obmanjuje, mladići iz GP URA da se uozbilje

Standard

25/02/2021

19:51

Opštinski odbor SDP Cetinje poručio je GP URA da se mora uozbiljiti i prestati sa obmanama.

“Crkvena omladina SPC, pardon, mladići iz URA, morate se konačno uozbiljiti i prestati sa obmanama. Te 2016. godine smo vas molili da budete kontrolori u Komunalnom i Prijestonici, a vi dali imena pa odustali bježeći od neznanja. Neki vaši kumovi a naši cijenjeni drugovi će vas na to podsjetiti ako ste zaboravili”, poručili su u SDP-u.

U toj partiji traže da URA objasni Cetinjanima zašto je pobjegla sa glasanja o Zakonu o slobodi vjeoispovjesti, zašto je podržala Vesnu Bratić i Vladimira Leposavića za ministre, kao i da li je za njih Crna Gora druga srpska država kao za premijera Zdravka Krivokapića.

“Zašto je URA podržala predsjednika Matice srpske za rektora crnogorskog univerziteta za koga su “socijalizam i američki filmovi krivi što Crnogorci nijesu većinom pro-ruski Srbi”, a progoni
Fakultet za crnogorski jezik? – Kakav je ugođaj biti novi SD i zapošljavati cijelu partiju i familije? Je li se Dritan sjetio ko mu je nudio 21 milion eura? Kako je bilo na druženju sa lažnim diplomatom i špijunom srpske BIA Simijanovićem? Da li ste vi sledeci na predizbornim blagosiljanjima kod vašeg stvarnog šefa Joanikija”, pitali su u SDP-u.

Dodaju da priznaju URI samo to što je posvećena demontaži, ali, kako kažu, riječ je o “demontaži Crne Gore kako bi je po uputu oca Gojka utopili u srpski svet”.

“Kada građani dobiju ove odgovore možemo razgovarati o klupama u parkovima, dvorištima škola, Dritanovim rijaliti objavama, porodičnim zapošljavanjima i o čemu god poželite, ali na malo ozbiljnijem nivou od vaših komičnih saopštenja”, zaključili su u SDP-u.

Ostavite komentar

Komentari (0)