test

Spajić: Do Kvon uhapšen zahvaljujući meni i svjetski poznatim članovima blokčejn zajednice

Standard

05/06/2023

18:27

Članovi blokčejn zajednice koje sam doveo u Crnu Goru da razvijamo IT tehnologiju i projekte u Crnoj Gori, prijavili su Do Kvona ministru Filipu Adžiću, čim smo saznali da je u Crnoj Gori, jer je on jedan od ljudi koji su svojom prevarom bacili sjenku na cijelu kripto zajednicu, saopštio je lider Pokreta Evropa sad, Milojko Spajić.



Poručio je da je Do Kvon “prevarant koji je prevario milione ljudi”, uključujući i , kaže Spajić, njegove prijatelje i kompaniju u kojoj je radio, kada su još rane 2018. investirali u ovaj projekat, zbog čega su ,istakao je, imali i posebnu satisfakciju da ga “prijavimo čim smo saznali da se krije u Crnoj Gori, a da ga privatni avion čeka da ide u Dubai”.

“Zajedno sa premijerom Abazovićem i ministrom Adžićem sam nakon toga i posjetio te savjesne članove iz blokčejn zajednice, na kampu koji su organizovali u Crnoj Gori, a koji je okupio najpoznatije i najbolje stručnjake iz sektora IT, biotehnologije i blockchain-a”, rekao je Spajić.

Lider PES-a rekao je i da su obaviješteni prije par nedjelja da će pokušati da ih povežu sa Do Kvonom.

“O ovom scenariju obaviješteni smo još prije par nedelja, da će pokušati da povežu nas i Do Kvona, a jedina veza je da je sve nas prevario i da smo ga sa zadovoljstvom prijavili da ne pobjegne iz Crne Gore, u koju je misteriozno ušao. Upravo zbog ovakvih situacija smo i inicirali donošenje zakona da bi zaštitili potrošače od prevara, a omogućili rad poštenim članovima zajednice”, zaključuje Spajić.

Ostavite komentar

Komentari (0)