test

U novoj Telegram grupi pozivaju na “konačni obračun” i borbu “koju Crna Gora nije gledala”!

Standard

07/02/2022

22:40

Govor mržnje i dalje je dominantan način komunikacije na neformalnim grupama koje se, u sve većem broju, formiraju na aplikaciji Telegram.

Noćas se u grupi pod nazivom “Tribun Crna Gora” na brutalan i direktan način poziva na “konačni obračun i izlazak na ulice”.

“Braćo i sestre Srbi, upravo je narodna volja izdana. Izdao ju je Dritan Abazović glasajući sa DPS-om ili bolje rečeno sa Milom Đukanovićem prvo skinuviši našeg premijera Zdravka Krivokapića pa onda i predsjednika Skupštine Aleksu Bečića. Šta nama narodu Crne Gore ostaje? Ostaje nam ulica, zato braćo i sestre, konačni obračun počinje, počinje borba koja se još nije gledala u Crnoj Gori”, između ostalog piše u ovoj grupi.

Pored ove poruke, u grupi se dominantno na primitivan način i na nacionalističkoj osnovi vrijeđaju poslanici manjinskih partija u Skupštini Crne Gore.

Tokom jučerašnjeg dana na društvenim mrežama kružile su poruke sa Telegram grupe ”Bunt je stanje duha”, a u kojima učesnici, zabrinuti zbog pada Vlada i potencijalnog učešća Demokratske partije socijalista u novoj vlasti…

Izvor: antena,m

Ostavite komentar

Komentari (0)