test

Za rezervaciju pozovite premijera

Standard

04/06/2021

07:13

Ako neko odluči da ljetuje u Crnoj Gori, pa preko turističkih agencija nabasa na apartmane ''Sloga'' u Bijeloj i pozove kontakt telefon, može mu se desiti da mu se javi lično predsjednik Vlade Zdravko Krivokapić.



U ponudi vile “Sloga” u kojoj su apartmani čiji su vlasnici Krivokapići, dat je broj telefona koji kada se ukuca, izbaci ime Zdravko Krivokapić na svim mrežama na kojima je aktivan, od Vajbera do Signala.

Ovaj broj telefona se pretragom može naći i u imeniku Crnogorskog Telekoma, gdje se navodi da je u vlasništvu Zdravka Krivokapića i adresiran na Bijelu u Herceg Novom, gdje premijer ostvaruje svoje biračko pravo, što sve navodi da je riječ o broju telefona registrovanom na ime premijera.

Očigledno da je Krivokapić postao svjestan da se na internetu uz ponudu apartmana u vili “Sloga” i dalje može pronaći broj telefona na njegovo ime, što nikako ne bi smjelo da se dogodi jednom predsjedniku vlade. Zbog toga je na pojedinim sajtovima sklonjen kontakt, odnosno upisan drugi broj. Ali, na nekim drugim sajtovima sa turističkom ponudom i dalje stoji broj telefona koji se vodi na ime Krivokapića, uz fotografije apartmana i poruke vlasnika, odnosno domaćina da su on i “supruga prosvjetni radnici koji vole da upoznaju ljude iz raznih krajeva svijeta, pa im ovo predstavlja vrstu hobija’!

Taj “hobi” nije prijavljen u imovinskom kartonu, iako bi, s obzirom da je riječ o poslovima u turizmu koji donose znatan prihod, bilo logično da je Krivokapić unio i taj podatak. Ne samo logično, nego i zakonito Ali, on se po svoj prilici odlučio da javnost obavještava direktno, da građani iz prve ruke znaju kako živi njihov premijer. Sad takvu informaciju mogu da dobiju ako okrenu broj telefona… 0672xxxxx. Ko sad može da kaže da predsjednik nije transparentan?

A i što bi se kome pravdao, pogotovu ove godine kada je nova vlast dovela Crnu Goru u situaciju da još nema budžeta, da smo, narodski rečeno, ekonomski potpuno “pukli”, pa je svaki dodatni prihod dobrodošao.

Ipak, ostaje čuđenje kako je predsjednik Vlade dozvolio da se broj telefona čiji je on vlasnik nalazi na turističkim sajtovima za iznajmljivanje smještaja, sve i da ga on lično više ne koristi.

Izvor: Dnevne novine
Izvor (naslovna fotografija):

Zdravko Krivokapić

Ostavite komentar

Komentari (0)