test

Zirojević: Na nesreću Crne Gore, u borbi između dvije Božene uvijek pobijedi ona koja posluša Dritana

Standard

26/01/2023

11:26

Portparol Socijaldemokrata Nikola Zirojević reagovao je na izjavu poslanice Građanskog pokreta URA Božene Jelušić, koja je rekla kako je svakog jutra uplaši poneko ko kaže da ne vjeruje u dogovor povodom izbora sudija Ustavnog suda.



“Za razliku od poslanice Jelušić, ja svaki put streknem kad vidim da ona vjeruje u dogovor i kad kaže da će dogovora biti. Ne tek tako, već poučen ranijim iskustvom da poslanica Jelušić svoju poslaničku funkciju uglavnom obavlja suprotno onome što govori. Da prevedem – kad govori da će glasati, neće, kad kaže da podržava, ne podržava. I onda obavezno, nakon toga, slijedi napad savjesti u kojem Božena Jelušić napada svoj alter ego, čudeći se kako je ova druga Božena mogla da podrži nešto takvo u parlamentu. Djeluje da unutar jednog tijela tešku bitku biju dvije Božene ali, na nesreću Crne Gore i građanki i građana, uvijek pobijedi ova koja posluša Dritana, a on nema dilemu da je šteta po Crnu Goru ispravan put za njega i njegovu partiju”, porulio je on.

Pita poslanicu Jelušić i “da nije u kakvom nezboru sa koleginicom Suadom Zoronjić”.

“Zna li Božena da je Suada 18 puta bila uzdržana što je dovelo do neizbora sudija? Pričate li sa Suadom, Božena, ili i Vi, poput partijskog šefa, imate problema sa sluhom? Na kraju, pozivam sve parlamentarne političke subjekte da pokrenemo dijalog i za istim stolom dogovorimo izbor četvoro sudija Ustavnog suda. Ne morate pozivati URA-u, oni svakako sve lažu, a i imaju problema sa sluhom u posljednje vrijeme. Ne radi mene, nego da se Božena ne nervira na sabah, svakodnevno, kad joj neko kaže da dogovora neće biti”, zaključio je on.

Izvor (naslovna fotografija):

Nikola Zirojević

Ostavite komentar

Komentari (0)