test

GOJKOVIĆ: Došli smo da igramo četvrtfinale, nadam se da ćemo u srijedu biti na nivou

Standard

02/08/2021

09:19

Uprvoj četvrtini smo uradili sve ono što ne treba da radimo kada igramo protiv ovakvih ekipa. Dozvolili smo da igramo jedan na jedan na mjestima gdje su prejaki, nismo imali pomoć kolektiva. To se kasnije konsolidovalo, tri četvrtine smo bili solidni u odbrani, ali drugi problem je naš igrač više koji nije funkcionisao. Turnir je takav, mnogo je isključenja, ako ne budemo imali igrača više- manje na nivou, teško možemo nešto da napravimo, rekao selektor Vladimir Gojković poslije jos jednog slabog izdanja njegovih izabranika na OI.



Poraz od Srbije uključio je alarm,ali sve može da se promijeni u četvrtfinalu sa Grčkom.

– Najbolje da se ne vraćamo na ovu utakmicu, jer nemamo ništa dobro iz nje da uzmemo, već da se pripremimo za narednog protivnika. Došli smo da igramo u četvrtfinalu, zasluženo smo ga izborili i nadam se da ćemo u srijedu biti na nivou.

Selektora brine realizacija sa igračem više i vjeruje da će u najvažnijem meču imati sve igrače na raspolaganju.

-Nadam se da ćemo u četvrtfinalu imati sve igrače na raspolaganju, jer dolazi do velike potrošnje. Plivački ne vidim problem, parirali smo svima. Ovo danas je stvar klase. Ali, brine me taj napad s igračem više, moramo da ga riješimo.

Izvor (naslovna fotografija):

Poraz od Srbije uključio je alarm,ali sve može da se promijeni u četvrtfinalu sa Grčkom.

Ostavite komentar

Komentari (0)