test

ESPN: Vučević pozitivan na korona virus

Standard

12/11/2021

10:41

Nikola Vučević imao je pozitivan test na korona virus i od četvrtka je u izolaciji, potvđeno je zvanično iz NBA tima Čikago Buls u petak ujutru.

Naš proslavljeni NBA centar i dvostruki Ol-star igrač moraće da provede deset dana u izolaciji, ili sve dok ne bude imao dva uzastopna negativna testa na kovid-19 u roku od 24 časa.

Čikago od početka vikenda započinje seriju od pet mečeva u gostima protiv timova Zapadne konferencije, počev od duela sa Golden Stejt Voriorsima, ekipom koja ima trenutno najbolji učinak u ligi. Bulsi su takođe sjajno počeli sezonu, sa skorom 8-3.

Kako je objavio ESPN, Vučević je imao pozitivan test a ranije ovog mjeseca je imao uzastopne duele na mečevima sa slavnim centrom Filadelfija 76ersa Džoelom Embidom. Kamerunac Embid je od prošle sedmice u izolaciji, takođe zaražen korona virusom.

Na posljednjem meču, u srijedu, Baranin je odigrao odlično i postigao 18 poena uz deset skokova u trijumfu Bulsa nad Dalasom.

Ove sezone Vučević bilježi 13,6 poena, 10,9 skokova i 4,3 asistencije po meču, u jednom od najboljih timova Istočne konferencije u NBA.

Očekuje se da ga u narednom periodu zamijeni rezervista Toni Bredli.

Ostavite komentar

Komentari (0)