test

Gojković: Moj odnos sa Vičevićem strogo je profesionalan, nema nikakve potrebe da koristi ovaj momenat i u javnosti pravi sliku izuzetno dobrog odnosa sa mnom

Standard

15/05/2021

15:27

Selektor Vaterpolo reprezentacije Crne Gore Vladimir Gojković reagovao je na izjavu kandidata za predsjednika Vaterpolo saveza Crne Gore Mirka Vičevića o njemu, poručivši da je njegov odnos sa Vičevićem strogo profesionalan.

“Kao što znate nikada ne komentarišem u javnosti izjave drugih, međutim zbog izuzetno specifične situacije u kojoj se nalazi Vaterpolo plivački savez Crne Gore kratko ću se obratiti. Iz jučerašnjeg obraćanja gospodina Vičevića jasno se uočava smisao i namjera pisanja teksta. U njegovom obraćanju javnosti o današnjoj skupštini odjednom se postavlja “iznenađujuće pitanje o mom statusu” kao i odgovor unaprijed pripremljen. Znajući dešavanja iz bliske i malo dalje prošlosti, nema nikakve potrebe da koristi ovaj momenat i u javnosti pravi sliku izuzetno dobrog odnosa sa mnom. Sa funkcija koje pokrivamo naš odnos je strogo profesionalan, te će takav i ostati”, kaže se u reagovanju selektora Vladimira Gojkovića.

Ostavite komentar

Komentari (0)