test

Greg Popović: Donald Tramp je bezdušna kukavica i patološki lažov

Standard

17/10/2017

14:55

Čovjek koji se ponosi kučkim porijeklom, Greg Popović, uvijek je poštovao onu staru „što na um, to na drum”

Nije samo najveći trener današnjice, već je i veoma hrabar čovjek.

Čovjek koji se ponosi kučkim porijeklom, Greg Popović, uvijek je poštovao onu staru „što na um, to na drum”. Legendarni šef struke San Antonija se obrušio na predsjednika SAD Donalda Trampa, a sve povom smrti američkih vojnika u Nigeru.

„Predsjednik Obama i drugi predsjednici, većina njih nije željela da zove telefonom… Ja volim da okrenem kada mislim da je to prigodno, kada mislim da sam sposoban za to”, rekao je Tramp.

Popović, koji je završio Vazduhoplovnu akademiju i radio na njoj kao asistent, bijesno je reagovao.

„Iznova me čudi me i razočarava toliko toga što predsjednik izgovori, pa i njegov pristup rukovođenja ovom zemljom, koji izgleda kao jedno beskrajno izazivanje neprijateljstva među ljudima. Ali njegovi današnji komentari o onima koji su izgubili voljene u vremenima rata, te laži da bivši predsjednici Obama i Buš nikada nisu zvali porodice stradalih su toliko bezlične da nemam riječi”, rekao je Popović.

I nije se zaustavio.

„Ovaj čovjek u Ovalnoj sobi je bezdušna kukavica koja misli da može jednostavno da raste time što će druge nipodoštavati. To je naravno njegova praksa, ali da radi to na ovaj način – da laže o tome kako su predsjednici odgovarali na smrt vojnika – to je nisko da niže ne može. U Bijeloj kući sjedi patološki lažov, intelektualno nedorastao, emotivno, psihološki nezreo da radi taj posao. Cio svijet to zna, posebno oni koji su svaki dan oko nega. Ljude koji rade sa predsjednikom trebalo bi da je sramota, jer oni bolje od svih znaju koliko nije za ovaj posao, ali biraju da ne preduzimaju ništa povodom toga. To je njihova sramota”, poručio je Popović.

Ostavite komentar

Komentari (0)