test

Pritisak na fudbalere Barselone – košarkaši, rukometaši, hokejaši i futsaleri prihvatili smanjenje plate

Standard

29/03/2020

11:34

Kapiteni Barselone putem društvenih mreža objavili su da su postigli dogovor sa čelnicima Barselone oko mjera u cilju rješavanja ekonomskog uticaja tokom krize uslovljene korona virusom. To su učinili kapiten košarkaškog tima Ante Tomić, rukometnog Viktor Tomas, futsal ekipe Serhio Lozano i kluba hokeja u dvorani Aitoe Egirola.

Dakle, čeka se još samo zvanična potvrda fudbalskog tima, koji je sada pod značajnim pritiskom, s obzirom da sve ostale sekcije razumiju situaciju u kojoj se klub nalazi.

U ovako teškim vremenima, ne mogu da učinim ništa drugo nego da podržim klub i pomognem u onome što je potrebno da prevaziđe ovaj trenutak. Želim da napomenem da je klub, sa svojim čelnicima, uvijek bio iskren i objavljivao stvarnu situaciju u kojoj se nalazi, kao i sa stvarima koje treba preduzeti da bi se napredovalo“, poručio je Viktor Tomas, a slične su bile izjave i kapitena ostalih pomenutih selekcija.

Podsjetimo, klub je pred svoje timove stavio ponudu za smanjanje primanja na 70 posto dok traje vanredna situacija. Ostaje da se vidi kakav će dogovor biti postignut sa fudbalskim klubom, posle čega bi revidirani ugovori bili proslijeđeni Ministarstvu rada. Cilj kluba je da to bude učinjeno u najkraćem mogućem periodu.

Ostavite komentar

Komentari (0)