test

Vila Majka Tajsona na prodaju: Ovo luksuzno zdanje košta 5.250.000 dolara (FOTO)

Standard

06/05/2021

21:33

Ako imate nešto dublji džep, možda će vas zanimati da je trenutno na prodaju velika vila Majka Tajsona. I to upravo ona u kojoj je čuvao svoje dobro poznate tigrove, a dobra vijest za sve zainteresovane jeste činjenica da se ona nalazi na popustu.

Njegova nekadašnja žena, Monika Tarner tražila je isprva da se ovaj velelijepni objekat proda za 8.500.000 dolara, ali sada pristaje i za 5.250.000 američkih novčanica.

Tri sprata

U okviru zdanja nalazi se ukupno sedam spavaćih soba, 11 kupatila, bazeni, teretane. U malom, sve što bi neko mogao da poželi. Sastoji se od ukupno tri sprata, a ukupno pokriva površinu od skoro 1.700 metara kvadratnih. Pored toga, na prodaju je čitavo imanje oko ovog, možemo reći, dvorca, koje ima površinu od 12.000 metara kvadratnih. Jedini problem je što se unutra nalaze samo dva kamina, pa je pravo pitanje kako se ovoliki prostor zagrije tokom hladnih dana. Naravno kuća se ne grije na kamine već na podno grijanje i pomoću gasa.

Ova kuća nalazi se u Merilendu, a nalazi se na samo pola sata vožnje od Bijele kuće. Nalazi se na kraju privatnog puta, ima tri velika parking mjesta i ogromnu garažu. Unutrašnjost je zaista impresivna, pošto ima visoke plafone uz dosta svjetlosti, pošto se prozori nalaze gotovo svuda. Uz to, spratovi su povezani spiralnim stepenicama, koji su obasjani kristalnim lusterima.

Da ne govorimo ništa više o kuhinji. Može se reći da je ona san svake domaćice. Sve je potpuno novo, prostrano i posjeduje sve uređaje koji su neophodni, a uz to ima nekoliko velikih barova raspoređenih kroz čitavo zdanje. Za one koji su ipak više posvećeni obrazovanju, ubačena je i velika biblioteka.

Sportske aktivnosti

Sportske aktivnosti su svakako neizostavne, pa se već na terasi može okupati u bazenu, a on gleda na ogromni golf teren koji zauzima veliki prostor. Nakon toga, zainteresovani kupci mogu se opustiti u sauni ili nekom od osam toaleta. Uz to, postoji bezbroj soba za odmor i relaksaciju, gdje se može odigrati partija bilijara, odgledati film u pravom bioskopu ili šta drugo. Da ne govorimo da se tu nalazi i klavir najfinije izrade…

Izvor: telegraf.rs

Ostavite komentar

Komentari (0)