test

Zasijedao UO Budućnosti: Ambicije za narednu sezonu ostaju iste, razgovor sa trenerom u narednih 15 dana

Standard

01/06/2020

23:46

Upravni odbor Budućnost Volija zasijedao je večeras, ali na njoj nije donijeta odluka kada je u pitanju mjesto šefa stručnog štaba. Sjednica UO počela je u 19h, a završila je nakon 23 sata. Izvršena je finansijska analiza, a jedan od zaključaka je da ambicije za narednu sezonu ostaju iste.

Upravni odbor je izrazio žaljenje što se nijedno takmičenje nije završilo. Zaključak je da su ambicije kluba za narednu nepromjenjene. Budućnost Voli će se truditi da u narednoj sezoni, po kvalitetu bude među prvih pet timova i da iz drugog plana čeka svioju šansu, kao što je to bila  strategija i prethodne sezone.

Klub će se i u narednoj sezoni dati prioritet domaćim igračima. Imamo deset igrača koji su kandidati za prvi tim: Džastin Kobs, Nikola Ivanović, Petar Popović, Fedor Žugić, Suad Šehović, Igor Drobnjak, Milić Starovlah, Aleksa Ilić, Danilo i Zoran Nikolić.

Najveći akcenat je na mlađim selekcijama, razvojnom timu i mlađim selekcijama Studentskog centra, kao i popularisanju i razvoju košarke u Crnoj Gori.

Plan Budućnost Volija je da kroz učešće razvojnog tima u ABA ligi i kroz takmičarsku sezonu obezbijedi gro crnogorskih kvalitetnih igrača.

Cilj je da se u narednih 15 dana obavi razgovor sa stručnim štabom oko planova i strategije. Potrebno je da se nađe najbolje rješenje kada je u pitanju stručni štab prvog  tima Budućnost Volija i razvojnog tima Studentski centar, kako bi se u naredne tri godine realizovao plan razvojnog centra u sklopu Budućnost Volija s posebnim fokusom na nove naraštaje i razvoj  talentovanih mladih igrača“, stoji u saopštenju “plavih”.

Izvor (naslovna fotografija):

KK Budućnost Voli

Ostavite komentar

Komentari (0)