test

Jutro na TVE donosi odgovore na pitanja: Da li je osmosatovno vrijeme zastarjelo? Kakve izazove donosi novinarstvo…

Standard

28/05/2024

21:05

U Budilniku priča i o potkornjacima. Srećan dan počinje druženjem sa muzičarkom Bojanom Petrović, koja će predstaviti novu pjesmu.

Da li je osmosatno radno vrijeme zastarjelo, kako bi se nove radne prakse mogle uklopiti u moderan svijet i koliko je to ostvarivo u Crnoj Gori – tema je kojom se bavi ekipa Budilnika na TV E. O tome ćemo razgovarati sa predstavnicima Unije slobodnih sindikata Crne Gore.

Analiziramo zbog čega je novinarstvo među najstresnijim zanimanjima i kakve izazove donosi. Odgovore tražimo i od predstavnika Udruženja zaštite na radu Crne Gore. Obilježavamo rođendan Evropske kuće, kroz zanimljive priče o njenom značaju.

U Budilniku priča o potkornjacima. Za nepun mjesec gotovo četiri miliona potkornjaka uletjelo je u klopke. Pitamo: što to znači za naše šume? Bavimo se i značajem leptira za ekosistem i njihovim očuvanjem.

Srećan dan TV E emisiju počinje druženjem sa muzičarkom Bojanom Petrović, poznatijom kao Labia, koja će predstaviti novu pjesmu.

Ugostićemo i raspjevane đake. Kako ih motiviše i zbog čega na časove dolaze pjevajući reći će nam učenici i profesorica muzičke kulture u Osnovnoj školi ,,Božidar Vuković Podgoričanin“ Suzana Leković. U Srećnom danu i o premijeri predstave “Probali smo, gledajte” Dodestove radionice glume.

Izvor (naslovna fotografija):

TV E

Ostavite komentar

Komentari (0)