test

„Lavice“ bez Milene Raičević naredne sedmice igraju protiv Srbije

Standard

23/02/2024

11:34

Crnogorske rukometašice u dvomeču protiv Srbije igraju za prvo mjesto u grupi.

Pedstojeći dvomeč Crne Gore i Srbije u kvalifikacijama za EP odlučiće pobjednika grupe za plasman na Evropsko prvenstvo, koje će u novembru biti održano u Austriji, Mađarskoj i Švajcarskoj. Nakon dva odigrana kola, izabranice selektorke Bojane Popović su na čelu kvalifikacione grupe sa četiri boda, dok Srbija ima tri.

Selektorka Popović objavila je spisak, na kojem ni ovog puta nije bilo mjesta za Milenu Raičević, koja se nakon što je u novembru tužila Budućnost Bemax zbog neisplaćenih zarada nije našla ni na spisku putnika za Svjetsko prvenstvo.

Milena je u međuvemenu prešla u Rapid iz Bukurešta.

Na spisku se nalaze sledeće igračice: golmani: Marina Rajčić, Anastasija Babović; krila: Ivona Pavićević, Dijana Mugoša, Nađa Kadović, Nina Bulatović, Dijana Ujkić, Anastasija Marsenić; bekovi: Itana Grbić, Matea Pletikosić, Đurđina Malović, Tanja Ivanović, Jelena Despotović, Nada Ćorović, Vanesa Agović, Ilda Kepić, Jelena Vukčević, Nikolina Marković; pivoti: Tatjana Brnović, Bobana Klikovac, Ivana Godeč.

-FOTO: RSCG

Za reprezentaciju Crne Gore ovo će biti prva akcija nakon uspješnog nastupa na Svjetskom prvenstvu i osvajanja sedmog mjesta na šampionatu koje je u decembru održano u Švedskoj, Danskoj i Norveškoj.

Utakmica u Zrenjaninu na programu je u četvrtak, a revanš je u nedjelju u „Bemaks areni“

Izvor (naslovna fotografija):

MARINA RAJČIĆ/ EPA-EFE-TIBOR ILLYES

Ostavite komentar

Komentari (0)