test

Lažna dojava o bombi u Opštoj bolnici Bar

Standard

13/06/2023

10:11

Nakon detaljnog pregleda službenika Odjeljenja bezbjednosti, utvrđeno je da je dojava o bombi u Opštoj bolnici Bar, na sreću bila lažna, objavio je portal Bar info.„Jutros, oko 7:30 sati, portir naše ustanove je na fiksni broj telefona primio poziv, tokom kojeg je rečeno da je u bolnici postavljena bomba. Uz brzu i kvalitetnu reakciju pripadnika Odjeljenja bezbjednosti Bar i Službe zaštite i spašavanja, detaljno smo pregledali sve prostorije, nakon čega je ustanovljeno da je dojava lažna“, saopštio je za Radio Bar i Bar Info direktor Opšte bolnice Bar, dr Igor Karišik.

I iz policije je za portal Bar info potvrđeno da nema bojazni da je u ovoj zdravstvenoj ustanovi postavljena eksplozivna naprava.

„Pregledali smo dvorište, suteren, a od pomoći nam je bio i zaštitarski tim Opšte bolnice“, saznaje portal Bar info u policiji.

Ovo je treća dojava u posljednjih sedam dana da su u javnim ustanovama postavljene bombe. Podsjetimo, prošle nedjelje dva dana zaredom dojave su putem mail-a stizale na više adresa – obrazovnim ustanovama, sudovima širom Crne Gore.

Izvor: Bar info
Izvor (naslovna fotografija):

Opšta bolnica Bar

Ostavite komentar

Komentari (0)