Od ideje do biznisa: “Mala filmska kuća” Branislava Koćala

Režiser iz Nikšića Branislav Koćalo godinama se uspješno bavi foto i video produkcijom i pokrenuo je svoju firmu -Mala filmska kuća- koja proizvodi različite dokumentarne, igrane i komercijalne filmske forme – poput muzičkih spotova, kratkih videa ili dokumentarnih filmova.

Od ideje do biznisa: Uspješne priče preduzetnika iz Crne Gore

Veb sajt www.zatvojbiznis.me  nastao je kroz partnerstvo Zavoda za zapošljavanje Crne Gore i Kancelarije UNDP-ja u Crnoj Gori, koje za cilj ima podršku preduzetništvu i malim biznisima u našoj državi.

ZZZCG, u saradnji sa Ministarstvom ekonomskog razvoja i Ministarstvom finansija i socijalnog staranja, realizuje 3,5 miliona eura vrijedan projekat „Program grantova za samozapošljavanje“, koji se finansira iz pretpristupnih fondova EU. UNDP preduzetnicima pruža mentorsku podršku kroz projekat „Inkluzivna tržišta rada na Zapadnom Balkanu“, koji finansira Austrijska razvojna agencija, a u okviru kog je podržana i izrada veb sajta.

Sajt je nastao kako bi na jednom mjestu bili dostupni savjeti i korisne informacije o biznisima podržanim kroz grant šemu, kako bi se doprinijelo većoj vidljivosti njhovih proizvoda i usluga i održivosti i uspjehu njihovih biznisa. Na sajtu se nalaze i uspješne priče korisnika grantova koji su, uz bespovratna sredstva EU u iznosu od 3.000 do 7.500 eura, iskoristili priliku da svoje biznis ideje sprovedu u djelo i pokrenu posao.

,,Program grantova za samozapošljavanje” sprovodi Zavod za zapošljavanje u saradnji sa Ministarstvom ekonomskog razvoja i Ministarstvom finansija i socijalnog staranja. Projekat je dioPrograma EU-CG za zapošljavanje, obrazovanje i socijalnu zaštitu koji se finansira iz pretpristupnih fondova EU.

Preuzmite našu aplikaciju

NAJNOVIJE

Odbačen Trampov zahtjev za odlaganje suđenja

Kako je danas javio Glas Amerike (VOA), tu odluku donijlo je petočlano sudsko...

Psiholozi otkrivaju šta boja garderobe koju nosite govori o...

Iako odjelo ne čini čovjeka, njegov izbor boje odeće mnogo toga može reći, sudeći prema psiholozima. Pošto...

Živković: Umjesto izborne aritmetike usaglasiti programske principe i ciljeve

"Dosta se u Crnoj Gori nakon završenih izbora govori o izbornoj aritmetici –...

Završne riječi u predmetu protiv Lidije Mitrović 16. oktobra

Mitrović se tereti da je zloupotrijebila službeni položaj prilikom odbacivanja prijave za utaju...

Đurović: Dva su razloga zašto low-cost kompanije ukidaju linije

"Na žalost, Crna Gora je samo jedna od zemalja koje će tokom jeseni...

NAJČITANIJE

guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pregledajte sve komentare