Predsjednici opština u kampanji STANDARDA: Vakcinacija odlučujući korak u borbi sa pandemijom

Čelnici opština u Crnoj Gori vjeruju svim dostupnim vakcinama protiv koronavirusa. Odlučni su u namjeri da se vakcinišu, a neki od njih su to već uradili. Ističu da je to jedini način da se vratimo normalnom načinu života. U anketi portala Standard pročitajte šta su oni kazali o vakcinaciji.

Gradonačelnik Podgorice dr Ivan Vuković za Standard je kazao da će se vakcinisati uskoro, vakcinom koja bude dostupna u tom trenutku.

”Građane pozivam da učine isto, jer vjerujem da vakcinacija predstavlja odlučujući korak u borbi sa pandemijom i jedini način da naše živote vratimo u normalu”, poručio je Vuković.

Ivan Vuković, gradonačelnik Podgorice

Predsjednica Opštine Danilovgrad Zorica Kovačević ovih dana očekuje revakcinaciju.

Uvjerena sam da će i ovog puta proći bez ikakvih problema, kao što je to bio slučaj kada sam primila i prvu dozu vakcine”, kazala je Kovačević Standardu.

Ona je pozovala građane da se vakcinišu, kako bismo se zajedno izborili da se što prije vratimo u normalne životne okolnosti i redovnim aktivnostima.

Zorica Kovačević, predsjednica Opštine Danilovgrad

Predsjednik Opštine Petnjica Samir Agović podržao je inicijativu Standarda u cilju podizanja svijesti građana o značaju vakcinacije.

On će se takođe vakcinisati, kako je kazao.

Samir Agović, predsjednik Opštine Petnjica”Što se tiče vakcine neću birati, vakcinisaću se onom koja bude dostupna u tom trenutku i samim tim dajem odgovor da imam povjerenje u sve vakcine”, rekao je Agović.

Apelovao je na građane da se što prije vakcinišu. ”I molim nadležne da za našu opštinu obezbijede optimalan broj vakcina”, dodao je predsjednik Opštine Petnjica.

Predsjednici opština u kampanji STANDARDA: Vakcinacija je jedini put do konačne pobjede u borbi protiv koronavirusa

Podsjetimo, u kampanji portala Standard, sa ciljem podizanja svijesti građana o značaju vakcinacije učestvovali su i predsjednici ostalih opština u Crnoj Gori, poslanici u Skupštini i ministri u Vladi Crne Gore.

Preuzmite našu aplikaciju

NAJNOVIJE

Poruka Kotorana: Dobrodošli Cetinjani

Kotorani su tako odgovorili na poruku mržnje iz Budve, čiji vinovci još nijesu otkriveni.

Građanska inicijativa 21. maj: Politička okupljanja koja organizuje SPC...

Prema njihovim riječima razlog tome je jer su politićki događaji koji oni sponzorišu uvijek sa ekstremno-desnom ideološkom...

Lica sa invaliditetom i mediji zajedno protiv predrasuda

“Mediji bi mnogo više trebali da izvještavaju o pravima, problemima i potrebama LSI, kako bi društvo shvatilo...

BS: Država mora pokazati kapacitet da zaštiti bezbjednost novinara

" Sloboda izražavanja i generalno, novinarske slobode, ključni su segmenti za potpunu demokratizaciju društva. Crna Gora je...

NAJČITANIJE

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pregledajte sve komentare