test

Tuča u OŠ “Pavle Rovinski”; Popović: Dječak nema povreda

Standard

20/11/2023

14:59

U Osnovnoj školi ``Pavle Rovinski`` danas je došlo do tuče maloljetnika nezvanično je saopšteno portalu Standard iz Uprave policije.

Jedno dijete je, prema saznanjima portala Standard prevezeno u Urgentni centar, a slučaj su prijavili roditelji djeteta.

 Direktorica OŠ Pavle Rovinski Nataša Popović kazala je za TVCG da je učenika devetog razreda sačekao nakon škole drugi dječak i udario ga u lice. Slučaj je prijavljen policiji. Ona ističe da se učenik osjeća dobro i da nije bilo potrebe da se javlja ljekaru, prenosi portal RTCG.

Popović je kazala da se incident desio nakon završetka časa, kada je učenik devetog razreda krenuo kući.

“Prilikom izlaska iz škole, sačekao ga je učenik devetog razreda druge škole i udario ga je u predjelu lica. Naš učenik se nakon toga vratio u školu, pozvao roditelja. Roditelj je vrlo brzo stigao zato što je već bio na putu ka školi”, kazala je Popović.

Povezani članci

Dežurni nastavnik je nakon toga došao i prijavio slučaj upravi.

“Mi smo odmah reagovali, pozvali policiju i policija je procesuirala dalje slučaj”, kazala je Popović. 

Popović demantuje da je dječak bio prebačen u Urgentni centar.

“Dječak se dobro osjećao. Roditelj ga je poveo u Upravu policije. Mi smo bili na vezi, naravno telefonskoj, i sa policijom i sa roditeljem. Uglavnom, dječak je u kući, dobro se osjeća i nije išao kod ljekara jer nije bilo ni potrebe”, zaključila je ona.

Izvor: Standard/RTCG

Ostavite komentar

Komentari (0)