Scotch Whisky Investments u Crnoj Gori ugostio 50 investitora: Upoznali se sa CG i njenim investicionim potencijalima

Povodom dvadeset godina poslovanja, kompanija Scotch Whisky Investments organizovala je proslavu u Crnoj Gori, kojoj je prisustvovalo 50 investitora iz više od 20 zemalja regiona, Evropske unije i Sjedinjenih Američkih Država.

Zahvaljujući Scotch Whisky Investments 50 investitora boravilo je u Crnoj Gori, gdje su se kroz zajedničko druženje upoznali sa Crnom Gorom i njenim investicionim potencijalima.

Komercijalni direktor Scotch Whisky Investments Mark Vlijm poručio je da je ova kompanija sada najveća u svijetu u oblasti investiranja u viski.

”U Crnoj Gori smo povodom obilježavanja 20 godina poslovanja Scotch Whisky Investments. Počeli smo nešto iz ničega i sada smo najveća kompanija na svijetu u oblasti investiranja u viski”, kazao je Vlijm.

Zadovoljstvo upriličenom proslavom i prisustvom brojnih investitora izrazio je i Generalni direktor Scotch Whisky Investments Crna Gora Tafilj Marković.

”Jako sam zadovoljan da je danas došlo 50 investitora iz više od 20 zemalja iz regiona, Evropske unije, čak i iz Amerike”, kazao je Marković.

Investitor Scotch Whisky Investments Dušan Simić saopštio je da od početka prati Scotch Whisky Investments u Crnoj Gori, a da je tokom ovog vikenda odlučio da postane i član.

Investitor i član Kluba Scotch Whisky Investments Denny Gieling kazao je da mu poziv na proslavu predstavlja veliku čast, kao i prilika da boravi u Crnoj Gori. ”Prilično je ekskluzivno. U isto vrijeme uživam u povezivanju s drugim ljudima iz različitih sredina, ovdje u lijepom i sjajnom okruženju”, dodao je on.

Generalni menadžer The Chedi Luštica Bay Jan Albers zahvalio je Scotch Whisky Investments što su sa njima proslavili 20. godišnjicu poslovanja. ”Takođe, zahvaljujemo što su nam pružili platformu za zajedničko kreiranje ovako čarobnih trenutaka”, kazao je.

Scotch Whisky Investments Crna Gora bio je domaćin velikom broju članova njihovog Kluba investitora u Škotski viski. Ovo je ujedno bila i prilika u pravcu generisanja njihovog investicionog i ukupnog interesovanja za Crnu Goru.

Dodatno, nijesu samo ljubitelji viskija investitori, a pozicioniranje Scotch Whisky International u Crnoj Gori svjedoči da ovaj region dugoročno posmatraju kao značajnu investicionu destinaciju.

Investitori su u Crnoj Gori imali posebnu priliku da se upoznaju i sa ekskluzivnim destinacijama, prilikom čega su boravili u Luštica Bay resortu, One&Only u Porto Novom, kompleksu Nikki Beach i marini Porto Montenegro.

Preuzmite našu aplikaciju

NAJNOVIJE

VIDEO: Na kuli Beograd istaknute zastave Crne Gore i...

Premijer Dritan Abazović podijelio je snimak zastava na kuli Beograd i zahvalio se “domaćinima na lijepom gestu”.

Đurović: Makar dio Svetog Stefana mogao bi biti otvoren...

Makar dio Svetog Stefana mogao bi biti otvoren tokom sezone. To je saopštio ministar ekonomskog razvoja i...

“Putin na njega vrši VELIKI PRITISAK”-BJELORUSIJA SPREMA NAPAD NA...

Na sastanku sa bjeloruskim predsjednikom Aleksandrom Lukašenkom tokom vikenda, ruski predsjednik Vladimir Putin najavio je slanje balističkih...

Milatović o izjavi Brnabić: Izgleda da licemjerju ni nebo...

"Abolicija za dokone granične policajce MUP Srbije koji su bez znanja državnog vrha maltretirali naše poslanike više...

Crna Gora se hrabro borila protiv Španije, ipak ništa...

Tim Vladimira Gojkovića je pružio sjajan otpor Španiji. Podmlađene ajkule dobro su parirale jednom...

NAJČITANIJE

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pregledajte sve komentare