test

Otvorena fabrika čipsa u Tuzima, Đeljošaj: Postaćemo prepoznatljivi brend na svim policama u zemlji

Standard

08/12/2022

16:10

Predsjednik Opštine Tuzi Nik Đeljošaj, zajedno sa premijerom u tehničkom mandatu Dritanom Abazovićem, vlasnikom fabrike Bedrijem Kosumijem i lokalnim partnerima, Edijem Mušović i Valentinom Junčaj svečano je danas otvorio Fabriku čipsa u toj opštini

Đeljošaj je u svom obraćanju prisutnima rekao da su bili ubijeđeni da mogu biti “primjer lokalne uprave u Crnoj Gori”.

“Bili smo ubijeđeni da posvećenim radom i našim ljudskim kapacitetima možemo biti, ne samo ekonomsko održivi, već i primjer lokalne uprave u Crnoj Gori”, kazao je on.

On je dodao da je vlasnik Fabrike čipsa, Kosumi povjerovao uslovima za investicije stvorenim u toj sredini.

“I nakon potrebnih pripremnih radova, danas predstavljamo njegovu investiciju milionske vrijednosti, koja će svojim proizvodima ubrzo postati prepoznatljivi brend na svim prodajnim policama u zemlji, a što ne i šire”, istakao je Đeljošaj.

Vlasnik fabrike čipsa, Bedri Kosumi je istakao da je veoma zadovoljan kvalitetom domaćih proizvoda, saradnjom sa poljoprivrednicima kao glavnoj kariki djelatnosti, kao i dočekom od strane opštine od samog predsjednika pa naniže. Zbog toga je, naglasio je, odabrao Opštinu Tuzi da otvori fabriku, te se zahvalio Vladi Crne Gore i Opštini Tuzi na podršci.

“Ime Crne Gore, Opštine Tuzi, ali i generalno svih naših građana, ide u pravcu koji smo oduvijek željeli da vidimo, a to je država i ljudi koji svojim radom umiju da stvore uslove kroz koje će dostojanstveno živjeti“, rekao je između ostalog Abazović.

Čestitao je Malesiji, i poručio da će “opština nastaviti da radi svom snagom na razvoju naše zemlje”.

Iz Opštine Tuzi najavili su da će se narednih dana zvanično otvoriti i “druge fabrike za preradu naših poljoprivrednih proizvoda”.

Ostavite komentar

Komentari (0)