test

Kod Baranina pronađeno 200 grama marihuane

Standard

26/01/2023

10:17

U Baru je jedno lice lišeno slobode pod sumnjom da se bavilo uličnom prodajom narkotika.Riječ je o J.S. (46) iz tog grada, protiv kojeg je podnijeta prijava, a terete ga za krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

Pored toga, podnijeta je i prekršajna prijavu protiv osobe koja je počinila prekršaj iz Zakona o sprečavanju zloupotrebe opojnih droga.

“Slobode je lišen J.S. (46) iz Bara kod kojeg je pregledom, u vozilu, pronađena biljna materija zelene boje za koju se sumnja da je opojna droga marihuana ukupne težine oko 200 grama. Njemu se na teret stavlja krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga. Osim toga, postupajući po naredbi Osnovnog suda u Baru, izvršen je i pretres kuće i pomoćnih prostorija koje koristi I.A. (44). Pronađena su dva manja pvc pakovanja sa sadržajem opojne droge marihuana i vaga za precizno mjerenje”, istakli su iz Uprave policije..

Protiv njega je podnijet Zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka zbog prekršaja iz Zakona o sprečavanju zloupotrebe opojnih droga.

Izvor (naslovna fotografija):

foto UP

Ostavite komentar

Komentari (0)