Škaljarac Goran Vlaović ubijen hicem u glavu ispred diskoteke na ostrvu Pag

Crnogorski državljanin Goran Vlaović (38) , navodni član škaljarskog klana, ubijen je jutros u popularnom klubu na ostrvu Pag u Hrvatskoj kada mu je kako navode lokalni mediji Srbin pucao u glavu.

Ubistvo dogodilo jutros oko šest sati na ostrvu Pag ispred jednog popularnog kluba, kada je mladić ranjen hicem iz vatrenog oružja. Do pucnjave je došlo dok je u klubu još bilo ljudi, koji su u šoku svjedočili ovom strašnom događaju. Jedan od očevidaca vikao je: “U glavu mu je pucao!” .

Vlaović, prema policijskim izvorima slovi za bliskog člana “škaljarskog klana”.

Okupljeni su odmah mladiću pokušali da mu pomognu do dolaska hitne pomoći, ali nažalost nijesu uspjeli. Policija je saopštila da su dobili prijavu da je u Kolanjskom Gajcu na Pagu, na području Katarelca, jedna osoba ranjena iz vatrenog oružja. Na mjesto događaja upućeni su policijski službenici te je ubrzo u prostorije policije privedena osoba koja se dovodi u vezu s navedenim događajem – navode lokalni mediji.Povrjeđeni muškarac preminuo je u vozilu Hitne medicinske pomoći na putu prema bolnici. Na mjestu događaja uviđaj je u toku. Inspektori na terenu prikupljaju dokaze kako bi se utvrdile sve činjenice i okolnosti događaja.

Sumnja se da se radio o mafijaškoj lividaciji, jer je ubistvo odrađeno profesionalno.

Preuzmite našu aplikaciju

spot_img
spot_img

NAJNOVIJE

NAJČITANIJE

guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pregledajte sve komentare