DETALJI PLJAČKE U NIKŠIĆU: Mrdak ubijen hicem u grudi, zapaljeno vozilo pljačkaša imalo bosanske registarske oznake

Radnik obezbjeđenja Ljubiša Mrdak jutros je direktno upucan u grudi, prilikom pljačke vozila ispred Pošte u Nikšiću, nakon čega je u Kliničkom centru podlegao povredama. Kako Standard saznaje, razbojnici su pobjegli džipom bosanskih registarskih oznaka, koji je policija kasnije pronašla zapaljen.

Mrdak je bio radnik ”Security Guard Montenegro” – firme koja pruža usluge fizičko tehničkog obezbjeđenja Pošte Crne Gore. On je kako saznajemo, nakon ranjavanja upućen u KCCG na hitnu operaciju, nakon čega je podlegao povredama.

Kako Standard saznaje, razbojnici koji su jutros u Nikšiću oko 8.50 sati opljačkali vozilo sa novcem Pošte, bili su naoružani automatskim puškama i pištoljima, odnijeli su veliku količinu novca, usmrtili radnika obezbjeđenja, a zatim pobjegli vozilom bosanskih registarskih oznaka koje su potom i zapalili.

Prema saznanjima našeg portala, odnijeta je velika količina novca, koji se nalazio u džakovima, koji je kako se pretpostavlja prethodno preuzet iz banaka, a namijenjen za isplate penzija.

FILMSKE SCENE U NIKŠIĆU: Sa automatskim puškama opljačkali Poštu, ranjen radnik obezbjeđenja

Očevici ističu da su se jutros u Nikšiću mogle vidjeti filmske scene i da su prilikom ovog događaja, prestravljeni građani i radnici ležali na zemlji.

POLICIJA TRAGA ZA ČETIRI OSOBE

Povodom oružane pljačke u Nikšiću oglasila se zvanično Uprava policije. 

Navode da policija intenzivno traga za izvršiocima razbojništva koji su jutros naoružani izvršili ovo krivično djelo i otuđili za sada neutvrđenu količinu novca.

O događaju je obaviješten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvo u Podgorici a na licu mjesta se vrši uviđaj.

Preuzmite našu aplikaciju

spot_img
spot_img

NAJNOVIJE

NAJČITANIJE

guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pregledajte sve komentare