test

Drugi dio dopunjene izjave Katnića pred Šoškićem

Standard

15/05/2024

23:12

Pobjeda eksluzivno objavljuje izvode iz video snimka dopunjene izjave bivšeg Glavnog specijalnog tužioca Milivoja Katnića, koju je dao pred specijalnim tužiocem Milošem Šoškićem 3. maja.

Katnić je 26. aprila uputio pismo glavnom specijalnom tužiocu Vladimiru Novoviću u kojem je zahtijevao da bude što hitnije pozvan u Specijalno državno tužilaštvo kako bi dopunio izjavu koju je dao 14. aprila, kada je i uhapšen.

Povezani Članci

On je tada od Novovića zahtijevao da bez odlaganja bude pozvan u SDT na okolnosti krivičnih djela koje mu se stavljaju na teret, a radi dopune izjave koju je dao prilikom prvog saslušanja, te izjašnjenja u vezi sa finansijskom istragom koja se protiv njega vodi u tom Tužilaštvu.

U izvodima iz gotovo sedmočasovnog saslušanja Katnića, tokom 20. dana njegovog štrajka glađu,u SDT-u objašnjava otkud 14 metaka muncije na njegovom imanju, kao i sporazum sa turskim državljaninom o namjeri kupvine njegove imovine i isplaćivanju kapare od 30.000 eura, što je obuhvaćeno dopunom istrage za pranje novca i podnošenjem nove krivične prijave od Specijalnog policijskog odjeljenja za neovlašćeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

Ostavite komentar

Komentari (0)