PUCNJAVA U PODGORICI: U razmjeni vatre sa policijom poginuo Podgoričanin Fadilj Koljenović

Podgoričanin Fadil Koljenović ubijen je danas u razmjeni vatre sa policijom, saopšteno je iz Uprave policije.

Policija je radeći na rasvjetljavanju događaja u kojem su jutros u dvorište porodične kuće policijskog službenika Eća Mervana, u podgoričkom naselju Konik bačene dvije eksplozivne naprave, od kojih je jedna aktivirana, identifikovala dva osumnjičena lica Fadila Koljenovića i Radovana Aletića.

”Prilikom lišenja slobode u naselju Konik, lice F.K. je otvorilo vatru u pravcu policijskih službenika, nakon čega su policijski službenici upotrijebili vatreno oružje usled čije upotrebe je F.K. teško ranjen i prevezen u Klinički centar Crne Gore na ukazivanje ljekarske pomoći. On je usled zadobijenih povreda preminuo”, saopštila je policija.

Aletić je uhapšen i priveden u službene prostorije.

”Uviđajne radnje u saradnji sa nadležnim tužilaštvom su u toku, a o dalje preduzetim aktivnostima će javnost biti blagovremeno obeviještena”, zaključuje se u saopštenju policije.

Na mjestu obračuna se pored policije nalaze forenzičari, novinarske ekipe i stanovnici podgoričkog naselja.

Foto: Standard
Foto: Standard

”Sjedio sam u kuću, sve je bilo mirno. Čuo sam više pucnjeva. Tek sam sada pogledao kroz prozor i vidio puno policije. Ništa ti više ne znam”, rekao je Standardu stanar kuće koja se nalazi pored mjesta obračuna.

Preuzmite našu aplikaciju

spot_img
spot_img

NAJNOVIJE

NAJČITANIJE

guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pregledajte sve komentare