test

NADLEŽNI I DALJE ĆUTE: Milivoje Katnić životno ugrožen – osmi dan štrajkuje glađu

I. Đoković

21/04/2024

13:23

Bivši Glavni specijalni tužilac Milivoje Katnić već osmi dan štrajkuje glađu dok nadležne institucije ćute o njegovom zdravstvenom stanju. I UIKS i VIši sud odbijaju da saopšte u kakvom se stanju Katnić nalazi i šta preduzimaju po pitanju njegovog zdravlja.

Bivši Glavni specijalni tužilac Milivoje Katnić već osmi dan štrajkuje glađu i odbija obaveznu medicinsku terapiju koju je koristio prije nego mu je određen pritvor.

Na pitanja portala Standard u kakvom se zdravstevnom stanju Milivoje Katnić nalazi i šta preduzimaju povodom toga iz UIKS-a kažu da je pod nadzorom zatvroskih ljekara ne otkivajući njegovo trenutno stanje, dok iz Višeg suda kažu da ne mogu da daju ikakvu informaciju iako je on u njihovoj nadležnosti shodno odluci da štrajkuje glađu.

Ni odgovora na pitanje Standarda ni bilo kakvog zvaničnog saopštenja nema ovih dana od nadležnish službi da je Milivoje Katnić životno ugrožen i da je u jako lošem zdravstvenom stanju, u šta se uvjerio i član porodice kome je bila odobrena vanredna posjeta.

Podjećamo Katnić se juče obratio svom sinu kroz pismo koje je portal Standard objavio u kom je između ostalog naveo da mu je zbog revanšističkog progona koji proživljava štrajk glađu ostao kao krajnja nužda.

Izvor (naslovna fotografija):

Milivoje Katnić

Ostavite komentar

Komentari (0)