test

Podgorica: Stanari alarmirali policiju, muškarac pronađen mrtav u stanu

Standard

19/06/2024

17:47

Stanar zgrade u podgoričkoj ulici Veliše Mugoše pronađen je u svom stanu bez znakova života, nakon što su komšije alarmirale policiju da se iz stana širi neprijatni miris, te da ga nijesu vidjeli danima, saopšteno je iz policije.

Policija se uputila na lice mjesta nakon što su “Vijesti” objavile apel stanara, koji su zatražili hitnu reakciju nadležnih državnih organa i gradskih službi jer se, kako su ranije rekli, iz stana njihovog komšije danima šire neprijatni mirisi, a njega nijesu vidjeli niti mogu da ga kontaktiraju.

Kako su ispričali problem imaju već nekoliko godina, ali su već danas bili zabrinuti jer su 11. juna od policije dobili informaciju da je komšija smješten u Specijalnu bolnicu u Dobroti, ali im je potom iz te ustanove rečeno da osoba sa njegovim imenom nije hospitalizovana.

Prethodno su se stanari obraćali Upravi policije, Komunalnoj inspekciji Glavnog grada, Sanitarnoj inspekciji, Centru za socijalni rad, ali bez uspjeha. Iz službi su uvijek upućivali, tvrde, na drugu službu ili organ, ali im niko nije pomagao.

Uviđaj je u toku.

Povezani članci

Izvor (naslovna fotografija):

Shutterstock / Pensioner

Ostavite komentar

Komentari (0)