Standard saznaje: Uprava policije rasvijetlila ubistva Andrije Gazivode i Petra Pera Muhadinovića

Uprava policije rasvijetlila je ubistva Andrije Gazivode i Petra Pera Muhadinovića koja su se desila na Cetinju u razmaku od samo deset dana februara 2020. godine, saznaje portal Standard.


Andrija Gazivoda je ubijen u pucnjavi koja se dogodila 17. februara 2020. godine oko 20.50 na Cetinju, kada je na njega pucala nepoznata osoba ispred teretane koja se nalazi u prostorijama Sportskog centra “Lovćen”.

Samo deset dana nakon ubistva Gazivode, na Cetinju je ubijen Petar Pero Muhadinović koji je stradao u eksploziji automobila.

Ispod vozila marke “Hjundai” kojim je upravljao Muhadinović bila je postavljen eksplozivna naprava, koja je aktivirana dok je vozilo bilo u pokretu.

Uprava policije će danas u 10.00 časova održati pres konferenciju na kojoj će iznijeti najnovije informacije o rasvjetljavanju ovih ubistava.

Preuzmite našu aplikaciju

NAJNOVIJE

Abazović: Antisemitizam, ksenofobija i ekstremizam moraju biti izopšteni

“Danas se sjećamo žrtava Holokausta. Antisemitizam, ksenofobija i ekstremizam moraju biti izopšteni u savremenom dobu. Radimo zajednički na...

Na Sinjajevini održan protestni marš protiv vojnog poligona

“Na Margiti smo 2020. protestovali 51 dan i odbranili planinu od prvog pokušaja bombardovanja naših pašnjaka. Naši...

Abazović sa Pičom: Snažno u borbi protiv kriminala, suzbijanja...

„Jačanje institucija i vladavine prava su osnov našeg društvenog napretka. Borimo se snažno protiv svih vidova kriminala, a...

Moskva: Raketna kriza između Rusije i SAD-a sve izvjesnija

Primjedba zvaničnika Ministarstva vanjskih poslova Vladimira Ermakova uslijedila je dan nakon što su Sjedinjene Američke Države i...

Pič: Ujedinjeno Kraljevstvo će nastaviti da blisko sarađuje sa...

“U ova dva kratka dana koliko sam bio u Crnoj Gori, jasno mi je da je ovo...

NAJČITANIJE

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pregledajte sve komentare