Demokrate: Jasno je i lažnoj NVO aktivistkinji Jovani Marović, da ignorišu glas građana

Jasno je i lažnoj NVO aktivistinji Jovani Marović da im je u cijeloj priči izdaje volje građana Crne Gore i spašavanja mafije ostalo samo da se služe lažima. U tom cilju će nastaviti da ignorišu krajnje jasan glas građana koji čuju ovih dana, kazali su iz Demokratske Crne Gore reagujući na izjavu potpredsjednice Građanskog pokreta URA Jovane Marović.

Marović DF-u: Kad govorite o izdaji prvo vidite svoje redove

“Već neko vrijeme kao pokušaj opravdanja za izdaju uporno plasiraju laži kako su Demokrate “uslovile izglasavanje Tužilačkom savjetu rekonstrukcijom Vlade”. Pokušavaju na sve načine da dezavuišu javnost, samo im je poblem to što svako zna da je to obična gomila laži. Baš kao i svaka druga priča koju nervozno ovih dana, u komemorativnoj atmosferi, pokušavaju saopštiti građanima Crne Gore, zbog korupcije kojoj su, prema sopstvenom priznanju, skloni”, navedeno je u saopštenju.

Građani su davno prozreli i razvlastili nekad jaki DPS, kako navode iz Demokrata, pa je “iluzorno da ne vide o čemu se radi u akcijama grupice političkih amatera koji su putem najveće izdaje građana ušli u projekat spašavanja mafije”.

“Niko danas nije lud da povjeruje u priču ljudi, koji niti imaju povjerenje niti su navikli da račune polažu građanima, da će se na podršci kriminogenog DPS-a graditi vladavina prava, reforme sudstva i tužilaštva, postizati pravedni epilozi brojnih kriminalnih i korupcionaških afera DPS-a, donijeti i sprovoditi Zakon o prijeklu imovine. Niko danas nema dilemu da bi ta nesrećna manjinska Vlada bila samo kratkotrajna igračka DPS-a i mafije, i da je njeno stvaranje plod najjasnije političke korupcije. Evropski, nema šta”, dodaje se u saoppštenju.

Međutim, napominju iz Demokrata,  neka se “izdajnici ne nadaju”, jer kako kažu, “neće im poći za rukom, baš kao što nije ni namjera da im TS bira Ljubo Bigović i da spase brata Katnića i njihovog istinskog lidera, Brana Mićunovića“.

“Spriječili smo pokušaj izbora Tužilačkog savjeta po mjeri crnogorske mafije i obezbijedili nezavisan TS, zbog čega sad izdajnici ruše Vladu kako bi spasili nosioce organizovanog kriminala i korupcije. Hrabro nema šta! I na kraju, izdajnici su dužni da građanima Crne Gore jasno saopšte ko im je ponudio 21 milion eura”, zaključuje se u saopštenju.

Preuzmite našu aplikaciju

NAJNOVIJE

Medvedev posjetio separatistički region na istoku Ukrajine

To je jedna od najvećih ruskih delegacija koja je posjetila istočnu Ukrajinu od...

Estonija će zabraniti ulazak Rusima sa turističkim vizama

Estonski ministar vanjskih poslova Urmas Reinsalu rekao je nakon sjednice vlade 11. avgusta...

Vremenska prognoza za petak – 12. avgust

Više padavina u drugom dijelu dana. Vjetar slab do umjeren...

U Portugalu izgorjelo 10.000 hektara šume

Prema privremenoj procjeni Evropskog informacionog sistema o šumskim požarima, izgorjela je desetina od...

SAD pozvale na stvaranje demilitarizovane zone oko elektrane u...

„Borbe u blizini nuklearne elektrane su opasne i neodgovorne“, izjavio je neimenovani portparol...

NAJČITANIJE

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pregledajte sve komentare