test

Demokrate Rašoviću: Svi kolektivno podnesite ostavke, Zeta nije zaslužila da je predstavljate

Standard

19/04/2024

21:44

Dugo nije bilo odbornika Veska Rašovića u medijima, nakon što nikada nije došao na sjednicu o poništenju priznanja Kosova , koju je isti on tražio. Izgleda da su mu sugerisali da se malo pritaji i da čeka novi partijski zadatak - poručili su iz Demokrata u Zeti osvrnuvši se na reagovanje tamošnjeg predsjednika Kluba odbornika DNP-a Veska Rašovića koji ih je pitao zašto nijesu podržali prijedlog Zakona o teritorijalnoj organizaciji.

Demokrate Zete kažu da ih je Rašović večeras napao „isto kao i onomad kada nije smio da dođe na sjednicu o Kosovu“.

“Narod Zete vidi da vlast predvođena njegovom partijom ništa nije uradila za Zetu i da se danas mnogi koji su im na izborima dali glas, kaju zbog te odluke. Veliko nezadovoljstvo Zećana je i primoralo njegove političke drugove da iznova mažu oči Zećanima i na taj način pokušavaju prikriti sopstvenu nesposobnost da rješavaju probleme običnog građanina. Kada se tome doda i da su dva puta odbili predlog Demokrata da se zabrani izgradnja kolektora u Botunu, jasno je ko je vjera a ko nevjera”, poručili su oni.

Rašoviću su kazali da im u Zeti niko ne vjeruje.

“I svima je jasno da se borite samo da zadržite biračko tijelo zloupotrebljavajući Kosovo, razgraničenje, postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda. Pozivamo vas da svi kolektivno podnesete ostavke jer Zeta nije zaslužila da je predstavljate. Bolje je da to uradite odmah, nego nakon što vam budu pola lokalnih funkcionera u Spužu”, zaključile su Demokrate Zete.

Ostavite komentar

Komentari (0)