test

DNP: Vukićević će sa velikim zadovoljstvom glasati protiv članstva Kosova, uzalud sva medijsko-politička hajka

Standard

26/03/2024

15:02

Iz Demokratske narodne partije poručili su kako je njihova poslanica Maja Vukićević izložena 'medijsko-političkoj hajci' zbog stava da glasa protiv učlanjenja Kosova u Parlamentarnu Skupštinu Savjeta Evrope.

I ta kampanja, kako ističu, “više govori o “junacima” skrivenim iza društvenih mreža i ništavilu njihovih virtulenih i stvarnih profila”.

“Gotovo da djeluje komično kako se funkcioneri DPS-a utrkuju u tužakanju i cinkarenju Maje Vukićević retvitujući i tagujući njen i naš politički stav kako bi polusvijet bez imena i prezimena slao prijetnje i uvrede na njen račun.  Prva tužibaba i cinkaroš DPS- a Ivan Vuković, poznat po tome što redovno plače kad mu se uruči poziv iz policije i tužilaštva, odavno je zaslužio da bude tagovan kao pokazni primjer političke uzaludnosti koji i u njegovoj partiji smatraju za stecaj funkcionerskih okolnosti”, istakli su oni.

Ne pada im, dodaju, na pamet da pozivaju tužilaštvo da reaguje.

“Naravno da nam ne pada na pamet da pozivamo tužilastvo da ispita ima li u devijantnom ponašanju Ivana Vukovića elemenata bića krivičnog djela, jer znamo da bi se on odmah zaplakao i okačio na tviter cijenu pampers pelena. A Crna Gora ne zaslužuje suze i još ponešto od Ivana Vukovića. Zato njega i sve majomrzce upućujemo i obavještavamo da će Maja Vukićević s velikim zadovoljstvom i ponosom glasati protiv prijema Kosova u PSSE, makar se Ivan Vuković u nastupu političkog delirijuma zauvijek vratio u svoje selo pored Foče i tako lišio Crnu Goru njegove genijalnosti”, ističu iz DNP-a.

Izvor (naslovna fotografija):

Maja Vukićević; Skupština Crne Gore

Ostavite komentar

Komentari (0)