test

DPS Berane: Nedostatak kvoruma na sjednici SO potvrda duboke političke krize lokalne vlasti

Standard

29/04/2024

12:11

Nedostatak kvoruma za već četvrti nastavak Desete redovne sjednice Skupštine opštine Berane koja je počela prije 26 dana samo je potvrda duboke političke krize među činiocima vlasti u Beranama, saopšteno je iz beranskog Kluba odbornika Demokratske partije socijalista (DPS).

Ovakvo ponašanje lokalne vlasti, kako su naveli, pokazuje krajnje neodgovoran odnos prema ovom gradu.

“Neučestvovanjem u nastavak započete sjednice želimo da građanima Berana jasno razotkrijemo kakvi su odnosi među konstituentima vlasti, kao i to da vlast ne funkcioniše zbog ličnih i partijskih interesa, ali i da su ti interesi ispred interesa građana. Više puta smo potvrdili da smo konstruktivna opozicija, ali gospodo iz vlasti, svoje probleme nećete rješavati preko Demokratske partije socijalista”, poručuju iz kluba poslanika DPS-a.

Od kolega zahtijevaju ozbiljnost.

“Gospodo, odbornici vlasti, ljekovito bi bilo, da pokažete ozbiljnost, priznate svoj neuspjeh i vratite građanima mandate. Jedino tako ćete pokazati da prema ovom gradu imate dobre namjere, jer ovo što radite je planirano i namjerno nanošenje štete razvoju, ali i ugledu Berana”, poručuju iz DPS-a.

Pozivaju ih da skupe hrabrost, te da nakon vanrednih lokalnih izbora i prijeko potrebnih promjena, građani konačno dobiju stabilnu lokalnu vlast koja će raditi u njihovom interesu.

Izvor (naslovna fotografija):

DPS

Ostavite komentar

Komentari (0)

POVEZANI ČLANCI