test

DPS Danilovgrad: Kriza vlasti u Podgorici se direktno odražava i na funkcionisanje vlasti u našem gradu

Standard

25/06/2024

14:23

Ukupna situacija u državi Crnoj Gori, a posebno kriza vlasti u Podgorici se direktno odražava i na funkcionisanje vlasti u Danilovgradu, saopštili su iz Demokratske partije socijalista (DPS) u tom gradu.

Klub odbornika DPS je, kako su naveli, aktivno učestvovao i davao maksimalan doprinos u radu lokalnog parlamenta, a posebno u rješavanju pitanja od vitalnog značaja, i podržavao odluke koje su u korist svih građana.

Evidentno je, kažu, kako ne dolazi do realizacije najosnovnijih programskih aktivnosti – a pojedine partije i odbornici već prave otklon od rada parlamenta -.

“Odbornici opozicije su držali kvorum, a sve u interesu obezbjeđivanja što boljeg života građana. Odbornici DPS konstatuju da je sjednica koja je trebalo da se održi danas, 25.06.2024. godine, a gdje smo obezbijedili prisustvo svih naših odbornika uprkos njihovim obavezama, predložena da se održi u petak 28.06.2024. godine?!”, dodali su.

Nefunkcionisanje lokalnog parlamenta je, poručuju iz DPS-a, evidentno, što potvrđuje i donošenje odluka uz malu podršku, bez značajnih aktivnosti i izvršenja planskih zadataka.

“Veliki infrastrukturni projekti se ne realizuju, nažalost vlast je bez ideja i aktivnosti iako su davali velika obećanja, pa takvim svojim ponašanjem očigledno priželjkuju vanredne lokalne izbore”, kazali su.

Izvor (naslovna fotografija):

DPS

Ostavite komentar

Komentari (0)