test

DPS Nikšić NSD-u: Iz tih fotelja, u koje ste se udobno smjestili, izbornom pobjedom ćemo vas izvrnuti

Standard

10/06/2024

21:04

Iako kažu nikada se ne raspravljajte sa nekim ko vjeruje u svoje laži, radi crnogorske javnosti odgovorimo na još jednu karikaturu od saopštenja gospode iz NSD-a, navode iz OO DPS Nikšić.

“Znamo mi da se gube u lažima, pa tako sami sebe u kratkom roku, između dva saopštenja, demantovaše. Prvo saopštiše kako za vrijeme prethodne vlasti nije uvećana proizvodnja električne energije ni za jedan kilovat, a onda u narednom saopštenju kažu: da uradili ste te male hidroelektrane koje su uništile biodiverzitet pojedinih područja”, navodi se u saopštenju OO DPS Nikšić.

Pa da li je urađeno ili nije? pitaju oni i savjetu “Dogovorite se sami sa sobom, jer ispadate smiješni i neuki.”

“Pritom optužujete Đoka Manojlovića, koga je postavio lično Milutin Đukanović, pa se sad ograđuju od čovjeka kojem su upravo kadrovi NSD-a stavili profesionalnu omču oko vrata. O katastrofalnom vođenju energetskog sektora, od strane pomenute stranke, ne govori samo DPS, to vam, gospodo, kaže i resorni ministar, pa pitajte njega je li to politikantska konstrukcija” ističu oni.

Kako navode, gdje su god kadrovi ove partije zaposjeli fotelje, tu su zakoni, Ustav i drugi akti mrtvo slovo na papiru, počevši od predsjednika Opštine, direktorica Željezare, Solara, Agencije za projektovanje i planiranje, umjetničkog direktora Pozorišta, direktorice Opšte bolnice, pojedinih obrazovnih ustanova, itd, itd.

“A kada pominjete Kavački klan, koji je kako kažete bio vaš protivnik na lokalnim izborima, da vas podsjetimo da je vaš funkcioner u Spužu, kao pripadnik pomenutog klana, možda ste se upravo borili protiv njega kao nedavno u Budvi. Andrijevicu, vam nećemo ni pominjati. Zapravo, pitanje je da li se on više smatra vašim, jer ste se istog odrekli i ostavili ga samog da čami u tami, viteški – nema šta, čim su stvari krenule nizbrdo. Ali hoćemo pomenuti kriminalne klanove iz Beograda, koji su aktivno učestvovali u “bici za Nikšić”, od kojih su neki sada iza rešetaka, neki ubijeni u mafijaškim okršajima, a neki se bave rasvjetom”, kažu iz DPS-a.

Međutim, dodaju, davno je rečeno da jedini porok koji se ne može oprostiti licemjerje.

“Zbog vašeg licemjerstva, vaših bezočnih laži i raznoraznih petljavina, vaših prevarnih i manipulativnih radnji, kojima ste nanijeli nesagledivu štetu građanima, dok ste na vrijeme, oprostite se od fotelja u koje ste se udobno smjestili, jer će vam izborni rezultat kazati da smo vas – ne s istima prevrnuli, nego iz istih izvrnuli.”, zaključuje se u saopštenju OO DPS Nikšić.

Ostavite komentar

Komentari (0)