test

Jodžir diskriminisan: Tvrdi da mu iz RTCG-a nijesu dozvolili da učestvuje na javnoj debati

Standard

08/03/2023

22:16

Kandidat za predsjednika Crne Gore Jovan Radulović Jodžir objavio je na svom Instagram profilu da je diskriminisan od strane Javnog servisa koji mu nije omogućio da učestvuje u sjutrašnjoj debati na toj televiziji.

“Niste možda navikli da vidite ovakav izraz mog lica, ali mora biti ovakav jer sam upravo diskriminisan od strane Javnog servisa. Trebao sam da učestvujem na debati koja je predviđena za sjutra veče, na kojoj će da učestvuju svi kandidati za predsjednika osim mene. Imao sam štošta da im kažem, ali nekome izgleda ne odgovara da im Jodžir što šta kaže, pa se to nekako provuklo da Jodžir nije obavješten da dođe na debatu” , kaže Jodžir.

Uglavnom ispalo je da nije obavješten o debati.

“Mada oni tvrde da su mi poslali poruka, ali ja tvrdim da je nijesam dobio. Sve da sam i dobio, ja imam ženu koja mi prodaje krtolu, i ona mi pošalje poruku i kaže Jodžir stiga ti je džak krtole, ako joj ne odgovorim na poruku, ona me nazove. A ne kandidata za predsjednika Crne Gore, upućena je poruka, a trvdim da nije. Pošto im nisam odgovorio na navodnu poruku, rekli su mi da ne mogu da učestvujem u ovoj debati. Ali ću zato da učestvujem na drugoj i tada ću im sve reći, puta tri. A vi građani i građanke dobro promislite za koga ćete da glasate, kad se gospoda boje jednog autsajdera koji priča viceve, ali je došao iz naroda, jer ovog čovjeka glasate kao čovjeka, a ne partiju, ili neku ideologiju koja nas uvlači u zablude. Sve ću da ih pobjedim, sad tek idem do pobjede”, poručio je Jodžir.

Državna izborna komisija (DIK) 3.marta potvrdila je predsjedničku kandidaturu Jovana Radulovića.

Predsjednički izbori zakazani su za 19. mart.

Izvor (naslovna fotografija):

Instagram @jodzir

Ostavite komentar

Komentari (2)

Pop_Đukan

10 Mar. at 08:37

Laže! Jodžir, koliko si primio za kampanju?

Miona

08 Mar. at 22:24

Hahahahahahahha greote